Gottová obrátila život Margity naruby: Osud, přiznal vdovec po Zagorové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gottová obrátila život Margity naruby: Osud, přiznal vdovec po Zagorové

Popisky se jmény jsou pod snímkem zcela zbytečné
Popisky se jmény jsou pod snímkem zcela zbytečné (Archiv)

„Původně jsem tam měl zpívat jinou věc, ale pak mi volala Ivanka Gottová, že by byla ráda, kdybych si vzal tuhle píseň," prozradil  o šlágru "Išel Macek do Malacek" Štefan Margita (67) v pořadu Alex a host. V tu chvílí asi v nejmenším netušil, jak mu přání vdovy z Bertramky může radikálně změnit život!

„Druhý den se mi ozval Supraphon, u něhož jsem původně chtěl vydávat vánoční desku, s tím, že by měli zájem o desku lidovek. Přiznávám, že kdyby mi před pár lety někdo řekl, že budu nahrávat lidové písně, tak bych řekl, že to nikdy. Lidovky jsem neměl rád vůbec. Ale stalo se něco, v čem sehrál roli osud," okomentoval Štefan Margita zásadní obrat v dosavadní kariéře. 

Bleskové zprávy: Nemocný Vízner, vydělávající Gott a požár na Havaji

Video se připravuje ...

„To je moment, jako když jsem v osmašedesátém roce zpíval záskok ve Státní opeře a seděl tam agent z Vídně, který mě pak pozval do tamní opery," domnívá se operní pěvec. „Když jsem vybíral věci na desku, tak koho poslouchat než Karla Gotta. On těch lidových písní moc nemá, ale našel jsem televizní pořad, kde je zpíval, a podle toho jsem pak vybíral ty nejznámější," svěřil se Margita. A podle nadšených reakcí publika, kápl zpěvák díky Ivaně Gottové doslova na zlatý důl!

Teď budu mluvit já. Soukalová ke svému filmu nazpívala píseň se Štefanem Margitou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
16. 4. 2024 • 20:47

OM, a na to jste přišla jak? Zato Fiala je zázrak s 8 titulama a neumí nic, jen krásat!

Olga Mezerová
16. 4. 2024 • 03:09

To myslite toho smejda, ktery nam nesaha Ani na spicky bot? Babis je zlocinec , kdy to pochopite?

Lomikel
26. 3. 2024 • 10:53

No a co jako? Když to diváci berou a platí, tak proč jim tenhle žánr nedat ? A komu se to nelíbí, nechť si vstupenku nekupuje a kouká se třeba z okna a poslouchá zpěv ptáků, případně motory aut. Jak je ctěná libost. Hezký den.

ELLA Průšová
25. 3. 2024 • 22:07

JV.,Vy si udělejte pořádek na Moravě a ostatní nechte žít v klidu! Moraváci, nevím, jestli všichni nebo jen na Fb, jsou namyšlený hlupáci! Nebudete zase pořádat oslavu, pro toho tlusťocha německýho? To je vaše vyzitka, klidně budete kalaborovat a ostatním kázat o morálce! A Babiše, na toho se vy vyflajzněte, vy mu nesaháte ani po kotníky! Oslíku!

Jaroslav Vašíček
25. 3. 2024 • 18:37

Ty nejsi dědek a je ti to líto,že?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.