Známá zpěvačka otevřeně o Gottové: IVANA UŽ JE JINÁ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Známá zpěvačka otevřeně o Gottové: IVANA UŽ JE JINÁ

Ivana Gottová
Ivana Gottová (CNC_Marek Pátek, David Kudrát)

„Byla ke mně velice milá a vysekla mi poklonu za to, v jaké jsem kondici a jak si užila koncert. To mě velice potěšilo," okomentovala Marika Gombitová návštěvu Ivany Gottové na jejím pražském koncertě. Zpěvačka přitom postřehla změnu, kterou Gottova vdova během let prodělala!

„S Ivankou jsme se potkaly jednou, když ještě Karel žil v Bratislavě. Byla s ním tehdy v šatně a dělala mu podporu. Po koncertu, když za mnou přišla, byla ovšem v dobrém slova smylu jiná. Sebevědomá a přitom velmi milá. Musím říct, že jí to velmi slušelo," vysekla Marika Gombitová (67) poklonu Ivaně Gottové (48) v magazínu Rytmus života.

Bleskové zprávy: Nemocný Vízner, vydělávající Gott a požár na Havaji

Video se připravuje ...

Proč Gottová souhlasila s vytvořením Gotta „umělou inteligencí“?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jity
26. 2. 2024 • 09:06

Ta bella má asi těžký život, když se neustále dáví takovou nenávistí a závistí. Je ji třeba politovat.

ladyboss z
25. 2. 2024 • 17:13

Pred nekolika lety,Kdy karel Gott a Ivana spolu jen chodili,tak mel KG koncert s Amforou v Chicago.Po koncerte KG podepisoval fotografie fanynkam na chodbe.Uz odchazel a nikoho neodmitl,byl rad a stale se usmival.Ivana byla dva metry od neho a stale na neho volala at uz jde a necha toho.Byla velice neprijemna.Od te doby ji nemam rada.Muj nazor.

ELLA Průšová
25. 2. 2024 • 13:26

bella; nezáviď, nebuď zlá!!

bella.
25. 2. 2024 • 13:08

XYZ3
-----

bella.
25. 2. 2024 • 13:07

Gottová je vypodložena miliardou a peníze jsou svoboda.Až na to, že většina miliardářů jsou schopíní lidé a taky skromní.Gottová Ivana je arogantní střevo a i afektované střevo , kterému umělecký bulvár pochlebuje.
Jinak - odpočatá vdova, měl vychovatelky , kuchařku, Gotta vodila na provázku.Moje mínění o ní je léta neměnné!! Holkám zkazila kus dětsví, když je ambiciózně nacpala do výběrové školy pro chytré. Pak konečně potichu holky musely odejít, neměly na to a co vlastně se učí je záhadou.To je asi jako s tou Kordulou Stropnickou, která " odmaturovala " výuční obor " koňák " v Chuchli .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.