Strach rodiny o Margitu: Životní změna na spadnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Strach rodiny o Margitu: Životní změna na spadnutí!

Štefan po smrti Hanky: Víte, kolik lidí mě nechalo ve štychu v té nejhorší chvíli?
Štefan po smrti Hanky: Víte, kolik lidí mě nechalo ve štychu v té nejhorší chvíli?  (David Kundrát, archiv, instagram)

Operní pěvec promluvil o stinných stránkách života po smrti Hany Zagorové (†75): „Oba bráchové jsou z toho strašně nešťastní a o mě se strašně bojí," přiznal Štefan Margita (66) a zmínil nabídku, kterou od nejbližších dostal. Přistoupí na ni?

„Víte, kolik lidí mě nechalo ve štychu v té nejhorší chvíli? To dodnes nepochopíte, proč. Nebo spousta lidí se najednou vyjadřovala k Hance, přitom nic s Hankou společného neměli. Ale já jsem to nechával, protože co s tím? Každý, když to tak cítí, ať to tak udělá. Vyšla spousta nepravdivých věcí o Hance, stejně jako o mně, ale neřešil jsem to, protože jsem zažíval a stále zažívám období, které pro žádného člověka lehké není. Já vím, co za těch nádherných třicet let jsem s Hankou zažil, a s nikým bych to neměnil," popsal Štefan Margita nelehký život po smrti milované Haničky na Expresu.

Margita konečně na muzikálu z písní Zagorové: Hanka tady bude vždy

Video se připravuje ...

„Já bych to bral, neteře okamžitě. Samozřejmě tam jsou i minusy, protože brácha má úžasnou práci v Košicích. Příští týden budou v Praze, takže určitě o tom budeme mluvit. Není to lehké, protože brácha je o tři roky starší než já a nechat všechno v Košicích, kde prožil celý život, není jednoduchá věc. Ale možná se domluvíme. Možná by bylo lepší, kdyby si tam všechno v Košicích nechali, ale lítali více do Prahy, takže budeme více spolu," okomentoval pěvec nečekanou nabídku bratra Petera. Ten mu totiž nedávno volal s tím, že by všechno v Košicích prodal a přestěhoval se za ním společně s neteřemi.

7 pádů s Písničkou: Harapes o rozvodu se Zagorovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
22. 8. 2023 • 12:54

To si tedy užije, až bude žít se svou rodinou, zničí ho, oškubou, vynervují. Byl zvyklý na luxus, obskakování a tedˇbude mít hordu příbuzných na krku. Nikdy bych na to nepřistoupila. svůj klid ve stáří každý trochu potřebuje. Do Košic lítá letadlo i jezdí vlak. Udržte si odstup....

ELLA Průšová
27. 6. 2023 • 16:29

Štefíčku, jen si vzpomeň, kolika lidem si zakázal jít Hance na pohřeb, kolika lidem si dovolil přinést květinu a ještě si diktoval, jakou barvu smějí donést, jinak že ji vyhodíš! Jsi obyčejný gauner, co bude stále lidi otravovat, zneužívat. styď se! Běž domů, na Slovensko! S tebou nemohla být Hanka nikdy šťastná, ty jsi falešnej a odpornej!

Genevive Winklerová
26. 6. 2023 • 13:52

Je vdovec a má právo svůj život si nasměrovat kam chce....protože půjde tzv. do krechtu jako ta Zagorka, což je jediná spravedlnost na světě....jest-li jsi dělník nebo milionář

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.