Vdovec po Zagorové Margita: Konečně našel vlastní štěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Vdovec po Zagorové Margita: Konečně našel vlastní štěstí!

Štefan trávil pár dní v Malaze.
Štefan trávil pár dní v Malaze. (Foto Facebook)

Pochlubil se fotkami své rodiny. Štefan Margita (66) trávil časné jaro ve španělské Malaze, kde už část jeho příbuzných i žije. „Jsem v té nejlepší společnosti s Mariannou, Elinkou, Standou a Viktorem,“ napsal ke snímkům na sociální síť.

Žádná adoptovaná vnučka, která budila nevoli, žádný skladatel Michal Kindl (36). Jen neteř a synovec s nejbližšími. Štefan si prožíval na břehu moře vlastní rodinné štěstí. „Vzpomínal jsem samozřejmě i na Hanku. Tady mi ji vše připomíná,“ přiznal operní pěvec. V apartmánu zůstala po milované Zagorce spousta věcí.

Koncert Štefan Margita a hosté v 02 aréně

Video se připravuje ...

Díky rodině ale na to nebyl Štefan ve Španělsku sám. Chodili společně na obědy a na procházky, navštívili místa, kde byl Margita se svou ženou tak šťastný. I těch pár dnů volna bylo krásných. Dlouho ale Štefan odpočívat nemohl, už ho zase v Česku čeká turné Na správné cestě. Včera například koncertoval v Uherském Brodě, dnes vystoupí v Hodoníně. Turné završí až v červnu v Praze.

Naštvaná babička

Skutečná babička dcery skladatele Michala Kindla loni nelibě nesla, že Štefan o malé Adelince (1) řekl, že ji adoptoval jako vnučku.

Margita konečně na muzikálu z písní Zagorové: Hanka tady bude vždy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.