Vetchý křtil Anděly a... Margita má blondýnku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vetchý křtil Anděly a... Margita má blondýnku!

Štefan Margita se svou manažerkou Martinou Strakovou.
Štefan Margita se svou manažerkou Martinou Strakovou.  (Foto Profimedia.cz)

Veřejným akcím se vyhýbá jak čert kříži, proto bylo překvapením, když se Ondřej Vetchý (61) objevil na křtu audioknihy Andělé s vlčím cejchem. Herec byl ve skvělé náladě, dal si sklenku sektu a popovídal si i se Štefanem Margitou (66).

Vetchý nebyl dopředu avizovaný v pozvánce, a tak jeho přítomnost byla milým překvapením. Herec, který se i po šedesátce udržuje ve skvělé kondici, měl na očích brýle se zabarvenými skly. „Žluté brýle nosím v důsledku opakovaných úrazů oka, jednalo se o četná poranění rohovky s jejím následným snesením,“ prozradil už dříve v chatu Dobrého rána na ČT.

Margita konečně na muzikálu z písní Zagorové: Hanka tady bude vždy

Video se připravuje ...

Jak je jeho zvykem, dorazil ve svých oblíbených khaki kalhotách a triku. Dal si sklenku sektu a po notnou část večera se bavil nejen s autorem audioknihy Robertem Rytinou, ale i s operním pěvcem Štefanem Margitou. Vdovce po Haně Zagorové (†75) doprovodila manažerka Martina Straková. O pěvecké vystoupení se postaraly sopranistka Kateřina Mátlová (44), klavíristka Alina Říhová a hudební těleso Alma Ansámbl.

Koncert Štefan Margita a hosté v 02 aréně

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
15. 6. 2023 • 10:29

Tak ať si jí ten chrapoun užije!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.