Vetchému vyhrožují, že mu zabijí děti. Prasárna, hřímá Kalousek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vetchému vyhrožují, že mu zabijí děti. Prasárna, hřímá Kalousek

Ondřej Vetchý
Ondřej Vetchý (Foto ČT)

Jednašedesátiletý Ondřej Vetchý přiznal, že se kvůli pomoci Ukrajině už dvakrát porval a skončil dokonce až na policii. Má totiž strach o vlastní rodinu, která se stala terčem vyhrožování! „Že mi Rusové a muslimové znásilní děti. Že mi zabijou děti,“ děsí populární herec. 

„Výhružky se musí brát vážně. Když je nebudeme brát vážně, tak se velmi dobře stane něco podobného, jako když nám vyhrožuje Rusko. Nebudeme na to vůbec připraveni. Zeptal jsem se vyšetřovatele, zda tím prospěju demokracii. Řekli mi, že to je přes čáru a demokracie potřebuje, abychom jí vymezily mantinely," okomentoval výslech na policii Ondřej Vetchý, který stojí za sbírkou na drony pro Ukrajinu, na jejíž účet už lidé poslali přes 47 milionů korun. 

„Když jsem byl ministr financí, dostával jsem výhrůžky smrtí často. Ale takovou prasárnu, že mi zabijí i rodinu, na mě řval jeden zmetek jen jednou. Obdržel několik facek. Což je tradice, které bychom se měli držet. To si nikdo dovolovat nesmí," znechuceně k tomu napsal na sociální síti X třiašedesátiletý Miroslav Kalousek. 

Poděkování českým hasičům v Turecku vyjádřil i herec Ondřej Vetchý:

Video se připravuje ...

„Dron je sofistikovaná věc. Není primárně určena k tomu, aby zabíjela, ale může donést třeba i lékárničku na místo, kde je zapotřebí," zdůvodňuje herec okolnosti založení sbírky na webu Aktuálně.cz. A co říkají na jeho mimoherecké aktivity kolegové z branže? „Moje názory znají. Nikdo není vyděšený a naopak věřím, že je pomáhám posouvat dál, aby si uvědomili, že herecká profese je jedna věc, ale to, že jsou občany a demokrati, je věc daleko podstatnější," domnívá se Vetchý.

Vetchý na pohřbu Šafránkové: Nechali jsme se rozdělit

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.