Chudák Nesvačilová! Při sexu ji vidí každý | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Chudák Nesvačilová! Při sexu ji vidí každý

Denisa promluvila o natáčení milostných scén
Denisa promluvila o natáčení milostných scén (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Prorazit jako mladá talentovaná herečka na scéně může mít i hořkosladkou pachuť - zvlášť chce-li se po vás něco, co jde mimo scénář. S překračováním mantinelů při točení milostných scén má negativní zkušenosti i Denisa Nesvačilová (31).

Spolupráci pro pánský magazín Playboy si temperamentní zrzka nemůže vynachválit. Ocenila zejména maximálně profesionální přístup celého týmu, který se striktně držel předem ujednaných podmínek. 

Denisa Nesvačilová: Nejsem pobouřená, že dostávám jen samé svině

Video se připravuje ...

„Bylo jasně dané, vzhledem i k mojí profesi, že já nemohu ukázat celá ňadra nebo, nedej bože, jiné části. Řekli jsme si, že spodní prádlo je maximum, a v případě, že půjdeme do varianty bez spodního prádla, tak z úhlů takových, že nebude nic vidět. A to se dodrželo. Bylo to o dost lepší než točit milostné scény, kde se často nastaví mantinely, a pak se nedodržují,“ rozpovídala se pro eXtra.cz. 

Bohužel, jde podle jejích slov o velmi častou praxi... „Stalo se mi to mnohokrát, proto jsem byla i skeptická v rámci toho focení pro Playboy. Víc bych to nerozváděla, něco z toho je i dávno,“ nechtěla být konkrétní. „Já jsem se v tom hodně mladém věku bála reagovat tak, jak bych reagovala dnes. Dnes si dovolím víc za sebou stát,“ řekla také Nesvačilová. 

Je to za mnou, už je to dobré, říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stařec
27. 1. 2024 • 07:29

Která se nesvlíkne,jako by nebyla!!

zuzakirsch
26. 1. 2024 • 16:55

Začala tím, že ukázala prsa v Básnících... Tak to měla odmítnout a bylo vyřízeno.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.