Strýc Kate šel s pravdou ven: Svědectví, kterého se všichni obávali | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Strýc Kate šel s pravdou ven: Svědectví, kterého se všichni obávali

Jak je na tom princezna z Walesu? Strýc promluvil
Jak je na tom princezna z Walesu? Strýc promluvil (Foto Reuters, Profimedia.cz)

Poslední týdny nejsou pro princeznu Kate (41) jednoduché. Podle nynějších zpráv z paláce se jí však zdravotně daří lépe a podle všeho by se měla někdy po Velikonocích vrátit ke svým povinnostem. Je tu však ještě jedna věc, která ji aktuálně trápí.

Její strýc Gary Goldsmith se totiž rozhodl účastnit světoznámé show Celebrity Big Brother a královská rodina se tak včetně churavé Kate obávala vyzrazení některých interních informací. 

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate

Video se připravuje ...

„Kateini rodiče Carole a Michael jsou vzteky bez sebe. Nelíbí se jim, že Gary půjde do Celebrity Big Brothera. Kate nepotřebuje další zdroj stresu,“ řekl pro The Sun zdroj, který má velmi blízko k rodině Middletonů. „Prohlásil, že bude mluvit o čemkoliv a komkoliv. Princ Harry a Meghan Markleová se pravděpodobně ocitnou pod palbou jeho kritiky. Gary se nikdy netajil tím, jak moc je nemá v oblibě," dodal informátor. A jak to s prostořekým strýčkem nakonec dopadlo? Podle Goldsmitha se princezna po operaci břicha úspěšně zotavuje a už brzy se vrátí ke svým povinnostem.

„Myslím si, že by ji nyní měli nechat na pokoji, protože existuje důvod, proč o tom rodina nemluví a dává jí trochu prostoru. Jen si myslím, že je to od základu špatně a kdyby se to stalo někomu jinému, mysleli by si, že mu dají trochu prostoru. Ale protože Kate je Kate, dělá takovou úžasnou práci, vždy je o ní zájem,“ prohlásil Gary Goldsmith a ohledně poskytování informací o rodině v pořadu Celebrity Big Brother dodal: „Ne, nepotřebuji souhlas. To, že jsem v šou, nebylo předmětem debaty. Miluji svou rodinu, mohou mi věřit, že všechno bude v pořádku." 

 

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
13. 3. 2024 • 20:45

Ať ji nechají na pokoji.Jsou jenom dvě možnosti - buď se uzdraví nebo neuzdraví.A jestli se chtěj rozvést,tak ať se rozvedou,jejich věc.Karel taky zahybal Dianě,tak je asi William po něm. Všechno nějak dopadne,jen by je měli nechat v klidu.A navíc,nám tady, to musí být úplně jedno.

ELLA Průšová
8. 3. 2024 • 21:05

Já tu žádnou babku nevidím?

Uživatel_5777995
8. 3. 2024 • 17:23

Co to je za babku na té fotce, to je ta dvojice 🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.