Churavá Kate terčem útoků: Palác v pohotovosti | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Churavá Kate terčem útoků: Palác v pohotovosti

Co už se ví o operaci břicha Kate Middletonové?
Co už se ví o operaci břicha Kate Middletonové? (archiv)

Závěr roku nebyl pro princenzu Kate (42) příliš příjemný. Spekuluje se o náhlých komplikacích po plánované operaci. Podle některých tezí musela být Kate uvedena i do umělého spánku.Palác dlouho mlčel, ale poté, co se objevily odporné útoky na její osobu na sociálních sítích, nezbývalo než zasáhnout. 

Podle Kensingtonského paláce proběhla operace princezny úspěšně. Přesto se od ledna neukázala na veřejnosti a odložila veškeré povinnosti. Rázem se vyrojily fámy o jejím zbídačeném stavu, dokonce padla i závažná podezření, že Kate není mezi živými a že monarchie světu zprávy tají.

Jedním z důkazů, že palác záměrně mlží, bylo náhlé rušení Katiny nasmlouvané práce... a to i přesto, že byl zákrok plánovaný a mohlo se již dopředu počítat s rekonvalescencí.

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...

Katastrofické scénáře navíc umocnila Williamova (41) náhlá nepřítomnost na vzpomínkové bohoslužbě řeckého krále Konstantina, ze které se omluvil z osobních důvodů, což vyvolalo obavy, že se Katin stav náhle zhoršil. 

Spekulace o důvodech její nečinnosti žijí vlastním životem na sociálních sítích. Některé bohužel překračují všechny meze. „Myslím, že si nechala udělat plastiku pozadí, nebo si ostříhala ofinu a nesluší jí to,“ napsal jeden z uživatelů na sociální síť X. Další přišel s fámou, že princezna porodila zrzavé dítě, které počala se svým švagrem princem Harrym. 

Palác v reakci na odporné útoky vydal aktualizované prohlášení. Kate se po propuštění z nemocnice zotavovala ve Windsoru, nyní je na venkovském sídle Anmer Hall v Norfolku. Podle všeho se jí daří dobře a ke svým povinnostem se vrátí po Velikonocích. 

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
4. 3. 2024 • 05:39

Nezbývalo než zasáhnout? Jak zasáhli proti spekulacím a vtipálkům? Kdyby řekli pravdu, co jí je a kdyby se budoucí panovník nevyhýbal svým pracovním povinnostem kvůli plánované operaci manželky, nebyly by spekulace.

miroslava13
3. 3. 2024 • 12:44

hahaha....to snad není pravda. když už píšete stále dokola kraviny a nesmysly, alespoň si to po sobě čtěte!!!!!!!! za to jste vlastně placení!

iveta196
3. 3. 2024 • 10:25

Nejhorší čas na jakou koliv operaci, kolem narozenin... Rekonvalescence je pak dlouhá... Brzké uzdravení přeji princezně

Eva Komárková
2. 3. 2024 • 21:07

To mně nenapadlo, že jsem poddaní takový idioti a píší o Kate to co napsali

Milla
2. 3. 2024 • 19:15

Závěr roku?Haháci,vy jste machři. Závěr roku měla v pohodě, na operaci byla druhý týden v lednu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.