Volba nemocné Kate nesnese odkladu: Co teď bude s Georgem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Volba nemocné Kate nesnese odkladu: Co teď bude s Georgem?

I přes zdravotní problémy je Kate především starostlivou matkou
I přes zdravotní problémy je Kate především starostlivou matkou (Profimedia.cz)

Rodina následníka trůnu aktuálně stojí před zásadním milníkem v životě svého nejstarší syna George. Princátku je totiž už deset let a tak je třeba vybrat tu správnou školu!

V hledáčku mají princ a princezna z Walesu podle deníku Daily Mail zejména školu St Edward's v Oxfordu, kde roční školné vyjde zhruba na 1,4 milionu korun. „Pro všechny musí existovat příležitost zúčastnit se a vynikat. Štěstí dětí a jejich schopnost rozpoznat, co je udělá šťastnými, je důležitější než cokoli jiného," prohlašuje škola.

A proč George nepůjde v maminčiných stopách? Školní ústav Marlborough College už prý totiž dávno není tím, čím býval! „Spousta rodičů tamních školáků má vily na Ibize, chaty ve Verbier nebo soukromý tryskáč, což není styl Kate. Kate chce školu, která děti udrží při zemi," okomentoval tamní situaci shora zmíněný deník podle TN.cz.



Přečtěte si
Milla
3. 3. 2024 • 05:35

Kate se snad nepomátla,je otázka co je pravda a co výmysl a že jich kolem královské rodiny je.Vypadá to že se rozhodli pro Eton což by bylo jedině rozumné.Eton by ho připravil na budoucnost a ne že by dopadl jako Charles pro kterého byl Gordonstoun na nic.Poslat kluka který má problém aby si v soukromí odskočil na školu se zaměřením na osamělé přežití v přírodě je nápad.Taky miluju ty řeči jak chtějí dopřát dětem normální život.Nikdy nebudou mít normální život tak by je měli připravit na to co je čeká.No aI pro Ellu-nevím co vám na Georgeovi přijde nevychované,mně nic.Vždy se choval hezky.

ELLA Průšová
24. 2. 2024 • 21:24

Klučík je dost nevychovanej, on si bude stejně dělat, co chce, škola na to nebude mít vliv!

Dianthos
24. 2. 2024 • 02:35

Ano, ale v článku je psáno, že Catherine chce svého syna držet více při zemi. Právě, že by měl být ve škole, kde studují budoucí politici a byznysmeni.
Ale rodiče takových dětí holt často mívají chalupy na Ibize nebo soukromý tryskáč.
Budoucí král by se měl pohybovat mezi těmi, kteří půjdou vzhůru. Ne mezi těmi, kdo jsou na zemi a nemají ani chalupu.

velazquez
23. 2. 2024 • 23:23

Tak asi ho nechce posilat mezi zbohatliky, kde se porad dokola toci jenom párty, drogy, chlast, devky, zlatokopky a realne nemaji zajem o nic. Lide bez vychovani, bez hodnot, bez vazneho zajmu o cokoliv jineho, nez jak vydelavat prachy. Naprosto chapu, ze to neni dostatecne formativni prostredi pro budouciho krale. Spis deformativni. Veci se hodne zmenily za poslednich 20 let smerem k vetsi povrchnosti. Kral ma za ukol byt jinej nez vsichni ti, se kterymi se bude nucen v budoucnu setkavat politici, byznysmeni, media.

Dianthos
23. 2. 2024 • 13:22

Tedy - nejsem odborník na britské školství, ale psalo se, že je princ George přihlášen ke studiu na Eatonu. Jako řada členů královské rodiny. Je to v Berkshire, tedy v místě, kde královská rodina žije. Takže proč by měl nastupovat do nějaké školy, kde bude stát více nohama na zemi? Spolužáci s domy na Ibize vadí? Nebo Kate hovořila o své škole, kde ona studovala???
Tak ho mohou vyučit zemědělcem a bude stát nohama opravdu na zemi.
Buď je to kachna, nebo má George problémy s učením, nebo se jeho matka pomátla. V tom případě by o následníkovi trůnu měl rozhodovat někdo jiný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.