Komorník odtajnil, kdy se nemocný král vzdá koruny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Komorník odtajnil, kdy se nemocný král vzdá koruny

Korunovace krále Karla III.
Korunovace krále Karla III. (Reuters)

„Podle mě si král s královnou na panování vyhradili deset let. Už od začátku mají desetiletý plán, kterým kupují čas princi Williamovi, aby se na nástup na trůn připravil. Králi tou dobou bude 85 let," cituje britský deník Express někdejšího komorníka královy exmanželky princezny Diany Paula Burella.

„Nemyslím si, že bude chtít v kralování pokračovat, když vidí, jak korunované hlavy napříč Evropou s radostí předávají povinnosti svým následníkům a užívají si, že můžou své děti vidět na trůně," prohlásil někdejší zaměstnanec královské rodiny podle webu New York Post.

Meghan kontra Kate: Jaký je mezi nimi rozdíl?

Video se připravuje ...

Demise britského panovníka a předání koruny jeho nástupci v osobě prince Williama je o to aktuálnější právě nyní, kdy palác šokoval svět zveřejněním informací o zdravotním stavu pětasedmdesátiletého monarchy. Ten se kvůli léčbě rakoviny stahuje do soukromí, podle webu TN.cz prý ovšem zatím nikoho o zastoupení nepožádá a bude dál pokračovat v práci z domova. 

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
25. 2. 2024 • 12:21

asi tak jako že Británie je součástí USA.

Milla
25. 2. 2024 • 12:20

Jedině naprostý debil může plnit veřejný prostor zvratky pana Burrella,to prolhané a trapné hovado neví o současné královské rodině naprosto nic ale pro tupé bezmozky je pořád zdroj.Jako expert pozvaný žvanit ke svatbě Williama a Kate se zdementil hned dvakrát,jednak si "byl naprosto jist že se Kate stane ještě téhož roku matkou"(sekl se o dva a čtvrt roku)by se při svatbě koncem dubna musela vdávat zbouchnutá,před korunovací opet pozván dementními komentátory duněl jak bude Harry sedět v desáté řadě (pravda-řada 2),pak si ho pozvali do tv aby mohl vyprávět jak se mu Diana každou noc zjevuje no a teď má zase úplně jasno že Charles( se kterým mluvil naposledy roku 1997) a Camilla (se kterou nemluvil v životě) hodlají pi deseti letech abdikovat ačkoli v Británii se to jako neetické nedělá a že z Charlesova projevu je každému s mozkem jasné že se zavázal stejně jako jeho matka,k DOŽIVOTNÍ službě ajako každý monarcha před ním ,s jednou jedinou výjimkou za tisíc let ,plánuje zemřít v úřadu.Skutečně nechápu jak tohle megatrapné individuum (které jen díky hlouposti Alžběty II. neskončilo ve vezení) je stále zváno k poskytování informací pravdivých

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.