Spekulace o rakovině v královském paláci potvrzeny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Spekulace o rakovině v královském paláci potvrzeny!

Kate si na rozdíl od vévodkyně z Yorku může oddechnout.
Kate si na rozdíl od vévodkyně z Yorku může oddechnout. (Instagram)

Začátek roku nebyl v královském paláci vůbec veselý. Princezna Kate (42) byla převezena do nemocnice a v úterý podstoupila operaci břicha. Zákrok byl údajně plánovaný, ale veřejnost spekuluje o tom, že by Kate mohla trpět rakovinou. V nemocnici, kde nyní pobývá, se totiž nachází i onkologické centrum.

Kensigtonský palác se snaží britskou společnost uklidnit. Veškeré fámy o tom, že by princezna Kate měla trpět rakovinou, popírá. Bližší informace o jejím stavu však udávat nechce. „Kensingtonský palác se bude ke zdravotnímu stavu její královské Výsosti vyjadřovat jen v případě, že dojde k velké změně,“ píše se v oficiálním prohlášení. Dle lékařů si manželka prince Williama pobude ještě dva týdny v nemocnici a pak bude propuštěna do domácího léčení. Zdá se, že skutečně nejde o nic závažného.

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate

Video se připravuje ...

Takové „štěstí“ však neměla jiná členka královské rodiny. Vévodkyni z Yorku Sarah Ferguson (64) byla bohužel diagnostikována rakovina kůže a to jen několik měsíců poté, co se léčila s rakovinou prsu. Začalo to tím, že si bývalá manželka prince Andrewa nechala odstranit znaménko. Když lékaři provedli jeho rozbor, zjistili, že se jedná o maligní melanom, tedy nejzávažnější typ rakoviny kůže. Pro ni i celou její rodinu je to velká rána, ale snaží se neztrácet optimismus. Všichni věří, že léčba zafunguje, protože rakovina byla u vévodkyně z Yorku objevena v brzkém stádiu.

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...



Přečtěte si
miroslava13
27. 1. 2024 • 12:04

že to pisálkům není trapnéééé!!!!!! furt se přiživovat na proncezně. Zvlášť v tak těžkém období!

Jana Nováková
23. 1. 2024 • 09:20

Měla jsem to samý - prso,piha,je to 12 let.
Za 5 let se přidal jazyk a za dalších 6 let malíkem a ukazovákem na ruce.Ale jinak dobrý,kašlu na všechno,vytěsnila jsem to.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.