Meghan chce být královnou! Kate měla pravdu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Meghan chce být královnou! Kate měla pravdu

Kate Middleton a Meghan Markle
Kate Middleton a Meghan Markle (Archiv firem)

To, že mezi vévodkyní Meghan (42) a princeznou Kate (41) panuje jistá nevraživost, není žádné tajemství. Podle experta na královskou rodinu Toma Bowera za tím stojí Meghanino nenaplněné přání stát se královnou. Toto privilegium totiž přistane právě Kate.

Meghan se svým manželem princem Harrym se s královskou rodinou nepohodli a před časem se od nich odtrhli a odstěhovali se do USA. Zatímco oni jsou za „ty špatné“, Kate a Williamovi se daří jako nikdy. „Kate září, Kate je úspěšná, Kate je populární – má vše, co Meghan chtěla," pronesl Bower pro magazín Closer. „Meghan chtěla všechno po svém, ale existuje jen jeden způsob, a to královský způsob, a to Meghan nechtěla přijmout," doplnil Tom, který tím narážel na to, že se Meghan odmítala chovat podle královských standardů.

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate

Video se připravuje ...

Podle královského rodokmenu je princ Harry aktuálně pátý následník britského trůnu. „Meghan chce být královnou – nechce být číslo pět v řadě. Takže si myslím, že Kate měla pravdu, když byla vůči ní podezřívavá," dodal na závěr Bower.

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.