Rozpad herecké party ze seriálu Kravaťáci: Máme strach Meghan zavolat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Rozpad herecké party ze seriálu Kravaťáci: Máme strach Meghan zavolat

Nečekané přiznání vévodkyně Meghan! Lituje snad svatby s Harrym?
Nečekané přiznání vévodkyně Meghan! Lituje snad svatby s Harrym? (profimedia.cz, archiv)

Celosvětově proslulý seriál Suits (Kravaťáci) zažil v posledním roce nečekaně úspěšný návrat, a stal se tak jednou z nejsledovanějších show vůbec! Hereckou kariéru si na tomto právnickém dramatu vybudovala i vévodkyně Meghan (42), která ztvárnila koncipientku Rachel Zaneovou. V současné době ale není s žádným ze svých hereckých kolegů v kontaktu.

V roce 2018 byli přitom prakticky všichni pozváni na pohádkovou královskou svatbu s princem Harrym. „Během natáčení se z nás stala rodina. A tohle je nádherná rodinná událost,“ rozplývala se před obřadem herečka Sarah Raffertyová (51).

O rok později už ale veškerý kontakt vymizel. „Věřím, že bych mohl kdykoliv zvednout telefon a ozvat se jí, ale mám strach. Nevím, co bych jí řekl, řeší toho teď prostě hrozně moc,“ řekl kanadský herec Patrick Adams (42), podle kterého se britská monarchie neštítí ničeho, je toxická a archaická.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

Herecká parta se znovu sešla při natáčení reklamních spotů pro letošní Super Bowl. Ani této příležitosti, stejně jako setkání na lednovém předávání Zlatých glóbů, vévodkyně nevyužila. Zda má Meghan aktuálně dost svých trablů s řešením královských konfliktů, či se už s bývalými kolegy nechce spojovat, musí prozradit ona sama.

Harryho vypakoval William?

Harryho (39) krátká návštěva otce mnoho lidí zmátla. Když už po roce letí přes oceán, aby Karla III. (75) viděl, proč se nezdržel déle? Může za to palác! „Harry doufal, že by s nemocným otcem mohl strávit několik dní. Místo toho mu zařídili kratičké setkání v Clarence House, báli se, že kdyby dojel za králem do Sandringhamu, už by se ho nezbavili,“ uvedl zdroj britského deníku The Sun. Kdo ale konkrétně stál za rychlým vypakováním prince zpět do Kalifornie? Podle některých to nařídil přímo princ William (41)!



Přečtěte si
Milla
19. 2. 2024 • 08:12

Britská monarchie mělo být na začátku.

Milla
19. 2. 2024 • 08:11

Na další den už měl plány ve Státech.Přiletěl přesně jen kvůli titulkům.Taky by vás mohlo napadnout že Charles a jeho léčba je důležitější než hysterické výstupy nejodpornějšího prince vsech dob.

Milla
19. 2. 2024 • 08:07

Narostla narchie není ani archaická ani toxická a zcela upřímně,nadutý arogantní blb z bezvýznamného seriálu o ní ví prd.Dal se pozvat na podnik který viděl max. v televizi,nažral se a všechny ppmluvil protože Amerika je lepšíHarroušek neměl v plánu zustat

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.