Harry už má Meghan plné zuby! DRSNÉ ULTIMÁTUM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Harry už má Meghan plné zuby! DRSNÉ ULTIMÁTUM

Harry a Meghan
Harry a Meghan (profimedia.cz)

Zdravotní problémy členů královské rodině byly pro prince Harryho (39) zřejmě definitivním budíčkem v rámci zlepšení jeho vztahů s příbuznými v Británii. Na poslední chvíli tak dokázal zastavit svou manželku Meghan Markle (42) při snaze rozeštvat rodinu o něco více.

Jak už to tak bývá, musí člověk čelit opravdu velkému varování, aby mu došlo, co vše je v sázce. To už nyní ví i princ Harry, kterého zdravotní potíže otce Karla III. (75) a švagrové Catherine (42) patrně natolik vyděsily, že se rozhodl ubrat na intenzitě panujících nepokojů mezi ním, Meghan a zbytkem rodiny.

Své manželce tak rozmluvil psaní memoárů, v nichž měla opět vysílat negativní signály směrem k Buckinghamskému paláci. „Jestli Harry opravdu Meghan zakázal napsat memoáry, zdá se, že se jednalo o velmi prozíravý krok, který by mohl vést k usmíření s jeho rodinou,“ cituje TN.cz expertku na královskou rodinu Mayah Riazovou.

Zdraví máme jen jedno a je nadřazené všemu ostatnímu. Harry tak možná po letech skutečně zakope válečnou sekeru a v zájmu všech se pokusí pomalu, ale jistě slepovat vztahy s rodinou. „Napovídá to tomu, že se Harry snaží vyhnout dalším kontroverzím a navázat pozitivnější vztah s příbuznými,“ vysvětlila expertka. Meghan ale nechtěl připravit o kariérní progres, a tak se s ní musel férově dohodnout.

Harry a Meghan to rozjeli na koncertě Beyoncé. Společnost jim dělala Meghanina maminka Doria Ragland.

Video se připravuje ...

Místo knihy, prostřednictvím které by opět rýpala do svého urozeného příbuzenstva, vydá publikaci o bezpráví žen ve světě. „Meghan se díky tomuto kompromisu může soustředit na boj proti utlačování žen, ale zároveň nebude psát knihu, která by potenciálně zkritizovala rodinu a způsobila další třenice,“ dodala Riazova pro britský deník Express.



Přečtěte si
miroslava13
8. 2. 2024 • 12:40

měl by jí rázně utnout tipec. ale chlap když čuchne k ženské-byť je to potvora-tak neví čí je!!!!! nepřemýšlí hlavou ale něčím jiným, že?

qwerta
7. 2. 2024 • 09:44

Libuse Lysova
7. 2. 2024 • 09:07

Meghan pise o utlacovani zen, aleona sama utlacuje vsechny kolem sebe .

Celebrity-chachacha
5. 2. 2024 • 22:48

A dnes už jede za tatínkem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.