Kate se ještě dlouho neukáže: Podraz na zaměstnance paláce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kate se ještě dlouho neukáže: Podraz na zaměstnance paláce

Kate má před sebou dlouhý boj
Kate má před sebou dlouhý boj (profimedia.cz)

Na veřejnosti se princezna naposledy ukázala o Vánocích. V lednu pak musela "pod kudlu" kvůli operaci s břichem a od té doby ticho po pěšině. Utajování onkologického onemocnění šlo přitom tak daleko, že o zákroku nevěděli ani její zaměstanci. Nyní Kensingtonský palác oznámil, že se Kate ujme pracovních povinností o Velikonocích. Škoda, že se to nedomluvilo s Ministerstvem obrany!

Ministerstvo obrany totiž nečekaně propálilo, že se princezna veřejnosti ukáže až na červnovém slavnostním ceremoniálu Trooping the Colour! Vojáky potvrzenou účast dvaačtyřicetileté Kate na slavnostní přehlídce dne 8. června oznámil na svých stránkách web Mirror. Fanoušci královské rodiny si tudíž na svůj idol budou muset počkat ještě o pár měsíců déle! 

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate

Video se připravuje ...

Ještě, než-li naše ostře sledovaná pacientka přiznala skutečnou diagnózu, vyrojila se spousta spekulací. Potrat, vyoperování dělohy či rozvod z důvodu nevěry! Existenci podobných zvěstí se ovšem nelze divit, vždyť o chirurgickém zákroku nevěděli ani nejbližší zaměstanci následnického páru! „Několik vedoucích zaměstnanců Kate ji nemohlo vidět a mluvit s ní. Ani o operaci nevěděli, dokud nebyla oficiálně oznámena. Takže je zaskočila. Jen pár lidí ví, co se doopravdy děje. A příliš nemluví," prozradil dobře informovaný zdroj na webu Us Magazine.

Gratulace prince Williama a Kate

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Jana Nováková
25. 3. 2024 • 21:36

Tak jsem si myslela,že když to Kate zveřejnila že už bude pokoj a nebude se o té rodině tak často psát.My čteme o Anglii a proloží se to Slováčkovou a Krampolem.Nechte už ty lidi v klidu na pokoji.

Jana Nováková
25. 3. 2024 • 21:36

Tak jsem si myslela,že když to Kate zveřejnila že už bude pokoj a nebude se o té rodině tak často psát.My čteme o Anglii a proloží se to Slováčkovou a Krampolem.Nechte už ty lidi v klidu na pokoji.

Tony Dora
25. 3. 2024 • 19:28

Nevím proč se každý honí aby věděl diagnózu.Meli by ji přát ať se brzy uzdraví a ne být jako hyeny

Milla
25. 3. 2024 • 14:01

Nejenže nelhala pořád,dokonce nelhala vůbec. Přestaňte omlouvat ten prasácký hyenismus ,žádná omluva pro to neexistuje.Hlavně si zas zaplňte hlavu pitomými objevy Aha.O Kateině operaci věděl celý svět,je naprosto jasné že o Velikonocích se neukáže protože to byl plán z doby kdy ještě nevěděli že bude podstupovat chemoterapii a nezapomeňte rozpoutat záplavu debilit znovu s tím že zase není vidět na veřejnosti.

AHel
25. 3. 2024 • 10:13

Dlouhodobý stres a rakovina ruku v ruce jdou. Je nudné se tak stresovat...má malé děti. Za chvíli to odskáče i W a rozvedená, stará černoška, bude mít otevřenou cestu k trůnu a ještě jí budou prosit, aby to dělala a bude mít úlevy.... no to jsou věci!!!! Je mi W a K i dětí velice líto, ale rakovina není vždy jízdenka na hřbitov, už dávno ne. Asi to chytili v zárodku a to je dobře. Držím palce!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.