Princezna Kate jako druhá Diana (†36): Černý scénář se naplňuje?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Princezna Kate jako druhá Diana (†36): Černý scénář se naplňuje?!

Svět si již několik týdnů klade otázku, kde je Kate Middleton (42). Královské rodině se nedaří přesvědčit veřejnost, že je vše v pořádku a že se princezna pouze zotavuje po operaci břicha. Jak se navíc zdá, princezna je patrně zcela odříznuta i od svých nejbližších zaměstnanců! Podezření stoupají, a mnozí si navíc všímají až děsivé podobnosti mezi ní a princeznou Dianou (†36). Nesnaží se nám Kate něco naznačit? 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Milena Volná
18. 03. 2024 10:38

Kdo jim dodal složku a publikuji to

fido2
18. 03. 2024 09:54

Nakonec to vyhrála Megan, zachrání se před královským zcvoknutím.

Rosta KONVALINKA
17. 03. 2024 18:59

Koukám jak blázen. Každej je tu psycholog a odborník na vztahy v monarchii. Ona určitě bude všem vykládat, jaké má problémy. Bude někdo z vás vykládat novinářům, že má problémy s pinďourem ,nebo s příponou? Nebo že má před rozvodem? Je snad jej a jen jejich věc, co chtějí,nebo nechtějí zveřejnit.

Dianthos
17. 03. 2024 19:30

Samozřejmě, že má právo své soukromí nezveřejňovat. Ale také dobře ví, že tím dá prostor ke spekulacím a špionáži. Navíc my si v Češtině můžeme psát, co chceme. Pochybuji, že oni sledují komentáře v českém bulváru.

Uživatel_5491177
17. 03. 2024 13:37

Proboha, dejte ji pokoj. Pokud dopadne jako Diana, bude to kvůli nesmyslným spekulacím pisálků a lidi kteří by si raději měli hledět svého

Dianthos
17. 03. 2024 19:37

Nebo-li chcete říct, že Diana zemřela kvůli nesmyslným spekulacím pisálků a lidí, kteří by si raději měli hledět svého???
Diana zemřela kvůli svému nevyzpytatelnému chování a podcenění bezpečnostního pásu. Neměla důvod ujíždět před paparazzi, když pár hodin předtím jinému pózovala. A měla trvat na tom, že nepojede, dokud nebude mít zapnutý bezpečnostní pás. Měla šanci to přežít.

fany22
18. 03. 2024 06:44

Češi mají holt rádi legendy a symboly. Diana, která byla s bulvárem jedna ruka, rozhodně nezemřela kvůli pisálkům. Řidič, který jel nesmyslnou, bezohledné rychlosti po městě. Opilý. K tomu ten nezapnutý pás. To nevěděla? Utíkat nebylo před čím.
Podobně jako Bartošovou nezabili novináři, ač se na jejích problémech hodně popásli, ale alkohol, nadužívání léků, zřejmě i špatná léčba, katastrofální výběr partnerů, a hlavně její nevyrovnaná psychika. Osud.

mamasamsam
17. 03. 2024 11:45

Princezna se snaží co nejvíc být jako Diana, od začátku, jenže Je úplně něco jiného.
Možná je to záměr Kate, aby až se objeví, jí vítali jako Dianu.
Nebo prodělala operaci a nemůže už mít děti a je na tom zlé psychicky. Tomu bych věřila. Proto zřejmě i to "omezování", prince. To žena nese hodně těžce i kdyby měla děti pět.

Dianthos
17. 03. 2024 11:41

Proč neustále všechny mladé královské srovnávají s Dianou? A oni sami sebe považují za její pokračovatele? Aby si získali srdce lidí? Diana byla zkáza pro monarchii. A mladí v tom pokračují.
Vztah Williama a Catherine je radikálně odlišný od vztahu Charlese a Diany. Zatímco Charles právem očekával, že se Diana přizpůsobí jeho životnímu stylu, William byl na Kate závislý už od doby studií. Jeho život řídila rodina Middletonových. A také život malých následníků trůnu. Byly tam velké třenice mezi královnou a Charlesem a Middletonci na druhé straně.
William holt dospěl a už si nenechá od Middletonců diktovat. Ti navíc zbankrotovali. To všechno se mohlo odrazit na zdraví Catherine, která je senzitivní člověk.
Proč nechali bohatí zeťové padnout rodinu Middletonových do hanby tím, že nepodpořili jejich bankrotující firmu? Kdyby jim každý dal milion Liber, tak mohli zachovat dekórum. Královna zemřela 2022. Tehdy se William dostal k penězům z Cornwallského panství. I on sám o sobě by čest rodiny Middletonců mohl zachránit. Ale...

iveta196
17. 03. 2024 07:28

Žádne podezření, obyčejná delší rekonvalescence princezny, která se zotavuje po operaci... kdyby operace nebyla provedena tak blízko narozenin Katie, možná dnes už mohla být fit... přeji princezně brzké uzdravení

Milla
16. 03. 2024 18:34

Á Treperenda zas naskočila na vlak nesmyslů.Děsivá podobnost s Dianou?Děláte si p.del? Žádná podoba není.Skutečně bláznivá Diana nemusela ustoupit nikdy ničemu a Charlese podváděla několik let před tím než se dal Charles dohromady s Camillou,US Weekly je vykřičený bulvár­,Buc­kingham­ský palác neřeší informace o Kate ani debility toho co nazýváte "veřejností" ale snad to jsou jen vymletí žrouti bulváru,to je jen další pokus jak udělat z ničeho skandál.Informace o Kate si řeší hen ona a William a tedy Kensingtonský palác. Nesnaží se ty bambuly přesvědčit,prostě na blbce kašlou.No a jelikož jak Walesovi tak Cholmondeleyovi mají tři zdaleka ne dospělé děti papouškovat doblba že Rose je Williamovou milenkou když je to jen lež je fakt hnusné.

Janka Murka
16. 03. 2024 21:37

Charles a Camilla sa poznali niekolko rokov predtym, ako si Chrles vzal Dianu a v den svatby sa Diana dozvedela, ze ju s Camillou podvadza. Ona bola naivna a zalubena do svojho princa, on ju mal akomanzelku len formalne, cele roky lubil Camillu

fany22
17. 03. 2024 02:47

Souhlasím s vámi. Jaký černý scénář? A jaká děsivá podobnost? Podobnost mezi Kate, vyrovnané a vždy zachovávající dekorum, a labilní Dianou, tam není vůbec žádná. A Kate, ať je jí cokoli, má právo na soukromí.

Dianthos
17. 03. 2024 11:52

Obávám se, že Kate už dávno vyrovnaná není. Že má psychické problémy, které se odrážejí na jejím zdraví. To, že na veřejnosti hraje divadlo, jak je spokojená, vyrovnaná, silná, už nebude pravda.
Není vyloučené, že William má nějakou zpřízněnou duši mimo manželství. Po dvaceti letech soužití se to může stát. Potřebuje vedle sebe psychicky silné přátele, kterým věří.
Ale on také může dávat Catherine za vinu, že způsobila rozvrat mezi bratry, rozvrat v monarchii, když se nedokázala srovnat se svou švagrovou. Vina byla jenom v těch dvou ženách, jejich rivalitě. Tehdy byli ještě Middletonci silní. A tak Meghan vyklidila bojiště a emigrovala i s Harrym.
A důsledky vidíme všichni. William ztratil bratra, jednou ztratí i otce a zůstane mu podlomená monarchie. Bude na to sám.

vychechtaná
16. 03. 2024 15:30

Nejspíš mají manželské neshody.

Zdeňka Tománková
16. 03. 2024 14:35

Malujete čerta na zeď!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.