Princezna Kate jako druhá Diana (†36): Černý scénář se naplňuje?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Princezna Kate jako druhá Diana (†36): Černý scénář se naplňuje?!

Kate se prý chová podobně jako Diana - mlčky, ale výrazně
Kate se prý chová podobně jako Diana - mlčky, ale výrazně (archiv)

Svět si již několik týdnů klade otázku, kde je Kate Middleton (42). Královské rodině se nedaří přesvědčit veřejnost, že je vše v pořádku a že se princezna pouze zotavuje po operaci břicha. Jak se navíc zdá, princezna je patrně zcela odříznuta i od svých nejbližších zaměstnanců! Podezření stoupají, a mnozí si navíc všímají až děsivé podobnosti mezi ní a princeznou Dianou (†36). Nesnaží se nám Kate něco naznačit? 

Buckinghamský palác je, alespoň co se informací týče, nedobytná pevnost. Kate neviděli a nemluvili s ní ani její nejbližší zaměstnanci. Ani nevěděli o operaci, dokud nebyla oznámena, takže je to zaskočilo. Jen pár lidí ví, co se skutečně děje,“ zaskočil zdroj US Weekly veřejnost.

Proč královská rodina raději nechává svět vymýšlet čím dál šílenější konspirační teorie, je otázkou. Lidé již stihli vyjmenovat několik důvodů, proč Kate od konce minulého roku nikdo neviděl na veřejnosti. Mezi ty nejžhavější teorie patří Williamova (41) aféra s Rose Hanburyovou, markýzou z Cholmonodeley.

Na sociálních sítích mnozí Catherine přirovnávají k Williamově matce, princezně Dianě, která musela ustoupit lásce nynějšího krále Karla III. (75) a královny Camilly (76). Diana navíc po odchodu z královské rodiny popisovala ve slavném rozhovoru, jak byla jejími členy označovaná za emocionálně nestabilní. Stejná slova měl nyní použít princ William v souvislosti s Kate. „Obává se, že se stala emocionálně nestabilní, ale ona trvá na tom, že konečně vidí vše jasně,“ tvrdí zdroj z paláce, jak napsal server Nation.com.

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...

Jak ale do toho zapadá princeznina operace? „Ať už byl důvod operace jakýkoli, má osobní povahu a Kate chce zachovat podrobnosti v soukromí, jak to jen půjde. Možná že až se na to bude cítit, prozradí víc, ale nic neslibuje,“ dodal zdroj pro americký magazín US Weekly.



Přečtěte si
Milena Volná
18. 3. 2024 • 10:38

Kdo jim dodal složku a publikuji to

fido2
18. 3. 2024 • 09:54

Nakonec to vyhrála Megan, zachrání se před královským zcvoknutím.

fany22
18. 3. 2024 • 06:44

Češi mají holt rádi legendy a symboly. Diana, která byla s bulvárem jedna ruka, rozhodně nezemřela kvůli pisálkům. Řidič, který jel nesmyslnou, bezohledné rychlosti po městě. Opilý. K tomu ten nezapnutý pás. To nevěděla? Utíkat nebylo před čím.
Podobně jako Bartošovou nezabili novináři, ač se na jejích problémech hodně popásli, ale alkohol, nadužívání léků, zřejmě i špatná léčba, katastrofální výběr partnerů, a hlavně její nevyrovnaná psychika. Osud.

Dianthos
17. 3. 2024 • 19:37

Nebo-li chcete říct, že Diana zemřela kvůli nesmyslným spekulacím pisálků a lidí, kteří by si raději měli hledět svého???
Diana zemřela kvůli svému nevyzpytatelnému chování a podcenění bezpečnostního pásu. Neměla důvod ujíždět před paparazzi, když pár hodin předtím jinému pózovala. A měla trvat na tom, že nepojede, dokud nebude mít zapnutý bezpečnostní pás. Měla šanci to přežít.

Dianthos
17. 3. 2024 • 19:30

Samozřejmě, že má právo své soukromí nezveřejňovat. Ale také dobře ví, že tím dá prostor ke spekulacím a špionáži. Navíc my si v Češtině můžeme psát, co chceme. Pochybuji, že oni sledují komentáře v českém bulváru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.