Williamův strach z budoucnosti: Osud Diany se naplňuje i u Kate | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Williamův strach z budoucnosti: Osud Diany se naplňuje i u Kate

Kate Middletonová je v krizi po královské fotošarádě
Kate Middletonová je v krizi po královské fotošarádě (Archiv Blesku)

Po týdnech ticha se situace okolo Kate začíná vyjasňovat. Mluví se o psychickém kolapsu milované princezny, podle posledních informací se chce vzdát v zájmu zachování zbytků duševního zdraví svých královských povinností. William (42) žije v obavách. Stejný obraz se mu totiž už jednou naskytl… a bohužel dopadl tragicky.

O podobnosti vévodkyně KateLady Dianou (†36) se mluví už dlouho. Princezna si stejně rychle získala celosvětovou přízeň díky svému citlivému přístupu, zapojila se stejnou vervou do charitativní činnosti, možná, že čelila i nevěře ze strany muže, což se doposud stoprocentně nepotvrdilo… a pak se zhroutila.  

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate

Video se připravuje ...

„Věděla, že když se provdala za Williama, její život se navždy změní, ale ani v nejdivočejších snech si nemyslela, že bude tak intenzivní,“ cituje zahraniční zdroj, který má ke královské rodině blízko, TN.cz. Podle něj má princezna bojovat se silnými duševními problémy.

Situace, bohužel, velmi nápadně připomíná tu, kterou už William jednou prožil jako malý a Lady Dianou. „Musel se vypořádat s jejími duševními nemocemi, plakala a křičela, a když se zavřela do pokoje, nosil jí kapesníčky,“ vyjádřila se expertka na královskou rodinu Angela Levinová pro server The News.

Zda se Kate ukáže na veřejnosti po Velikonocích, jak Kensingtonský palác slíbil, tak není ani nyní stoprocentně potvrzeno.

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Komárková
21. 3. 2024 • 21:09

Hloupost!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.