První video Kate po operaci: Tvrdá realita odhalena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

První video Kate po operaci: Tvrdá realita odhalena

Britská královská rodina
Britská královská rodina (Reuters)

Konec všem spekulacím! Svět obíhá video, na kterém náhodný svědek zachytil princeznu Kate (42) poprvé od operace na veřejnosti. Podle expertky na řeč těla je vévodkyně v dobrém rozmaru a vše napovídá, že se jí vede velmi dobře. 

Královský pár byl viděn poblíž Windsor Farm Shop, kde nakupoval výrobky od farmářů. Zatímco William (42) se maskoval kšiltem naraženým přímo do tváře, Kate se svou identitu jakkoli popřít nesnažila. 

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...

„Kate jde tak, aby upoutala pozornost. Jde před svým manželem a na tváři má široký úsměv. Tohle nejsou žádné křehké kroky, jako když jste poprvé venku. Kate zde vypadá šťastně a sebevědomě a chce, aby si jí lidé všimli,“ okomentovala její vzhled expertka na řeč těla Judi Jamesová pro deník Mirror. 

Přítomnost princezny, kterou od blíže nespecifikované operace břicha nikdo neviděl, neunikla pozornosti jistého Nelsona Silvy. „Šel jsem do auta a když pak vyšli z obchodu, tak jsem je natočil. Vyšli ven bránou a zmizeli. Auto jsem neviděl. Chtěl jsem ty záběry sdílet s rodinou a ukázat, jak byli normální,“ cituje svědka TN.cz.

„Kate vypadala šťastně a uvolněně. Vypadají šťastně, že můžou vyrazit na nákupy a jen tak se mísit mezi ostatní lidi. Vypadala, že se jí ulevilo, že vlastně může do obchodu. Připadalo mi to přirozené,“ vyzdvihl muž. 

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
19. 3. 2024 • 21:51

No nevím. Nějak si není podobná.

zuzakirsch
19. 3. 2024 • 19:49

Holka z lidu, co si lehla pod Windsora. Je 21. století a lidi zajímá, jestli byla na liftingu, plastice genitálií nebo liposukci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.