Záhadné zmizení Kate: ROZVOD kvůli milence?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Záhadné zmizení Kate: ROZVOD kvůli milence?!

Princ William a princezna Catherine.
Princ William a princezna Catherine. (profimedia.cz, archiv)

Sociální sítě ovládly konspirační teorie, pomocí nichž se uživatelé snaží objasnit tajemné zmizení britské princezny Kate (42) z veřejného života.

Už tři měsíce se Kate neukázala naživo a palác odmítá sdělit jakékoliv informace. Jako by se po budoucí královně slehla zem... Když už vydají fotografii oslavující Den matek, ukáže se, že je falešná a kdo ví, jak vypadala v originálu...

A jak známo, lži a mlžení vždy podněcují spekulace. K těm nejdivočejším patří dohady o tom, že královský pár žije momentálně v odluce kvůli Williamově dlouhá léta spekulované milence! V polovině ledna byla podle vyjádření »Firmy« vévodkyně přijatá k blíže nespecifikované operaci břicha s potřebou rekonvalescence do Velikonoc. A až do konce března by tak mohla veřejnost v klidu čekat, kdyby se nezačaly dít věci! V médiích se objevily už tři fotografie Kate, jež byly všechny silně upravené a editované. Její fanoušci se tak obávají, že se za zdmi Kensingtonského paláce děje něco nekalého...

Uživatelé sítě X.com už proto do celého spletitého příběhu zatáhli také šlechtičnu Rose Hanburyovou (39), bývalou kamarádku manželky následníka trůnu, o níž se mnoho let spekuluje jako o možné milence prince Williama (41), navenek spořádaného otce šťastné rodiny. Žádné z těchto obvinění nebylo nikdy prokázáno, jisté však je, že se Kate a 7. markýza z Cholmondeley nerozešly v dobrém.

Dopis zní jasně, jak to se Středulou dopadne? A zdroje mluví o návratu Harryho do paláce

Video se připravuje ...

Loni pak jako třešnička na dortu vybublal na povrch její rozvod, manžel Rose totiž odhalil, že jeho dcera není až tak úplně jeho... Čí ale potom je?! Internet je pochopitelně přesvědčen, že příštího britského krále... Kate tak podle nich s manželem nekomunikuje a on se za každou cenu snaží udržet image spokojené rodiny. Utnout exponenciálně narůstající zájem a obavy ale může jen a pouze William, který by měl jít konečně s pravdou ven a vysvětlit, co se s jeho ženou skutečně děje. S každým pokusem o předstírání, že je vše růžové, se totiž situace zhoršuje...



Přečtěte si
Milla
14. 3. 2024 • 02:59

Ještě pár faktů I když kdo by je hledal v žumpě.Kate se s Rose nerozešla ve zlém,nerozešly se totiž vůbec,naopak.Stále se přátelí,zastupují společně charitu pro děti jménem East Anglia's Children's Hospital a navrch -Rose se samozřejmě s manželem nerozvedla ,to jste si prostě vymysleli stejně jako tu prasárnu s tím že malá Iris není jejího manžela.Zasloužili byste jít za své jednání před soud a zaplatit takový balík že byste zkrachovali.Tohle nablít o děvčátku kterému je právě osm roků.Čistý hnus.

Milla
13. 3. 2024 • 16:52

Chlastáte už přes míru.Kate nikam nezmizela,William žádnou milenku nemá a vy byste měli být tištěni na toaletní hajzlpapír.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.