Tady něco nesedí! Najali za Kate dvojnici? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tady něco nesedí! Najali za Kate dvojnici?

Okolo Kate panuje neklid
Okolo Kate panuje neklid (archiv)

Veřejnost spekulovala tak dlouho o zdravotním stavu princezny Kate (41), až začal palác jednat. Podle posledního tiskového prohlášení se jí daří dobře a zhruba po Velikonocích se vrátí ke svým povinnostem. Před dvěma dny se objevila také fotografie z auta, ve kterém "Kate" jela se svou matkou, patrně od školy, kterou navštěvují její děti. Jenže teď se zvedla vlna podezření, že jde o dvojnici...

Jak už deník Aha! informoval, princezna Kate se konečně objevila na veřejnosti - s viditelně oteklou tváří a bez typického úsměvu. Podrobná analýza snímku však vede k podezření, že šlo o jinou ženu. 

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...

„Tohle není Kate. Všechna její mateřská znaménka jako kouzlem zmizela. Publikovat tuto fotku v USA je jen hloupá taktika, jak umlčet Američany, kteří si z ní dělali legraci,“ napsal na twitter jeden z všímavých fanoušků. „Vážně, kdo je pod touhle špatně nasazenou parukou,“ pokládal otázku na sociální síti X další. 

Totožnost dámy, která byla viděna poblíž hradu Windsor, vedle matky Kate, Carole Middletonové, zůstává tajemstvím. Ostatně stejně jako osvětlení toho, zda šlo ze strany paláce o promyšlený tah, jak zmást veřejnost. 

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
13. 3. 2024 • 16:56

Jasně hlupáci.Budou hledat dvojnici aby se projela v autě když ani nevědí že ten americký paparazzo se bude motat okolo a bude fotit.Neměli byste ostatní lidi pokládat za stejně pitomé jako jste vy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.