A je to tady! Kate a William dali králi nůž na krk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

A je to tady! Kate a William dali králi nůž na krk

Princ William a princezna Catherine s princem Harrym a Meghan trávit vánoční svátky odmítají.
Princ William a princezna Catherine s princem Harrym a Meghan trávit vánoční svátky odmítají.  (profimedia.cz, archiv)

Jako by se najednou mělo zapomenout na ty roky, které princ Harry (39) s manželkou Meghan (42) dobrovolně trávili v odloučení od královské rodiny. Pár nyní očekává, že se letos i s dětmi zúčastní vánočních oslav na zámku v Sandringhamu. Pozvánku ale zatím neobdrželi, a jak se zdá, zřejmě ani neobdrží…

Ani o Vánoce nelze splnit všechna přání. Zatímco princ Harry a Meghan Markleová se snaží obnovit přízeň u krále Karla III. (75) a účastnit se alespoň některých rodinných událostí, starší bratr William (41) se obalamutit nenechá. Roky plné sporů mezi Harrym a zbytkem rodiny tak snadno za hlavu nehodí a královi to dává jasně najevo. Kdyby se dvojice měla na Vánoce objevit, musel by král patrně oželet přítomnost Williama a Kate (41).

Vévodkyně Kate vs princezna Diana: 5 věcí, které mají společné!

Video se připravuje ...

Jsou to právě princ s princeznou, kdo se negativně vyjadřuje k možné vánoční návštěvě Harryho a Meghan, kteří zčistajasna otáčí svůj přístup o 180 stupňů. „Je to tak bizarní. Chovali se tak špatně, požadovali od rodiny omluvu a přiznání viny – za nic, mohu dodat – a teď navrhnou, že se prostě vrátí a nechají minulost být. Kdyby jen někdo byl tak hodný a pozval je,“ cituje dobře informovaný zdroj TN CZ.

Aby tak nepřiléval olej do ohně, navrhne král Karel III. svému mladšímu synovi termín k návštěvě až po Novém roce. „Zabije tak dvě mouchy jednou ranou. Opět se sblíží s jedním synem, aniž by dělal potíže tomu druhému,“ prozradil serveru Mirror tajný zdroj. K vánočnímu rodinnému shledání tak zřejmě nedojde. Pokud by je totiž britská část rodiny očekávala, vévoda i vévodkyně ze Sussexu by už prý dávno pozvánku obdrželi…

Kramný podal stížnost! Kim Čong-un míří do Ruska. A setkal se Harry s rodinou?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.