Williamův průšvih s Kate: Princ si sype popel na hlavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Williamův průšvih s Kate: Princ si sype popel na hlavu!

Williamův přelap mu Kate nikdy nezapomene
Williamův přelap mu Kate nikdy nezapomene (Profimedia.cz)

Princ William (41) žije po boku princezny Kate (41) už několik let a vědí o sobě snad úplně všechno. Začali spolu randit, když chodili na univerzitu a Williamovi tenkrát dělalo problém vybrat pro Kate dárek. Sáhl vedle a jeho žena mu to dodnes nemůže zapomenout.

Zpočátku nevěděl, jak se má ke své přítelkyni chovat, natož jaký jí má vybrat dárek. Kate byla přitom vždy velkou milovnicí módy a šperků, takže William mohl jít touto jednoduchou cestou. On se ale rozhodl pro dárek z trochu jiného soudku. „Jednou jsem dal své ženě dalekohled. Nedopadlo to dobře. Nikdy mi nedovolí na to zapomenout," svěřil se princ v podcastu Petera Croucha na BBC Radio Five Live.

Koruna: Poslední kapitola televizního románu se blíží

Video se připravuje ...

„Upřímně, netuším, proč jsem jí koupil dalekohled, tehdy se mi to zdálo jako dobrý nápad," doplnil William. Kate nebyla zrovna nadšená, ale tehdy to vzala s nadhledem. Dodnes si ale kvůli tomu ze svého manžela dělá legraci.

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.