Sháníte ideální dárek ke svátku? Máme pro vás dokonalý tip | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Sháníte ideální dárek ke svátku? Máme pro vás dokonalý tip

 (Ludmila Trtíková)

Jmeniny jsou speciální příležitost, během níž si vzpomeneme na své blízké. Pouhé blahopřání nestačí, a tak je potřeba vymyslet opravdu originální dar. Díky němu dokážeme, že danou osobu známe a máme ji rádi. S jakým nápadem musíte tentokrát přijít?

Zaměřte se na jméno oslavence

Každý z nás je jedinečný člověk. Máme odlišné zvyky, styl, přání i preference. Přesně proto nestačí jen v rychlosti pořídit tisíckrát omílaný dar a čekat, že udělá pořádnou radost. Tentokrát se raději spolehněte na něco jedinečného, co nikdo jiný nemá.

Velmi zajímavým nápadem je hlavně zlatý dukát, na kterém bude vyraženo jméno i příjmení konkrétní osoby. Jedná se o levný, dostupný, a hlavně originální dar pro každou příležitost. Hodí se i při odchodu vašeho zaměstnance do důchodu, jako odměna za dobře vykonanou práci, k promoci vašich ratolestí a podobně. Fantazii se zkrátka meze nekladou.

V tomto ohledu se vyplatí spolehnout na služby známé Pražské mincovny. Ta vyrábí zlaté i stříbrné dukáty na míru, následně je balí do pěkného dárkového obalu a odesílá na zvolenou adresu. Naprostou samozřejmostí je i certifikát pravosti a česká puncovní značka.

Dárek trvalé hodnoty

Hlavním úkolem takového nápadu je vytvoření citové hodnoty a dlouhodobé vzpomínky. V žádném případě však nesmíte zapomínat i na to, že zlato je celosvětově uznávaný uchovatel hodnoty, který postupem let narůstá na ceně. Za nějaký čas tedy dukát mnohonásobně zvýší svou hodnotu. Částečně se tudíž jedná o zajímavou investici do budoucnosti.

A jak si vlastně zajistit výrobu takového daru? Jde to snadno. Rozklikněte si webové stránky pod výše vloženým odkazem, prohlédněte si nabízené možnosti, zadejte požadované jméno i příjmení a během několika málo kliknutí si zajistíte ražbu na přání.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.