Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu: Co koupit? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu: Co koupit?

 (www.pexels.com)

Ten nejhezčí čas v roce se už nezadržitelně blíží. Už víte, čím své blízké obdarujete? Shrnuli jsme několik tipů na dárky pro celou rodinu.

Na Vánoce se těší každý, na nákup dárků většina. Pro někoho je totiž tou nejtěžší úlohou vybrat vhodný dárek, který by se dotyčnému nebo dotyčné mohl líbit. Pokud vám chybí inspirace, čtěte dál. Máme pro vás nápady na super dárky pro velké i malé, kteří se pořád těší na vánoční zázrak. 

Uplatněte si Samsung slevový kód a za výrazně nižší cenu koupíte mobilní telefony i domácí spotřebiče.

Praktické dárky pro rodiče

Pracující rodiče nejvíce ocení dárky, které jim usnadní každodenní fungování v domácnosti. Může to být například robotický vysávač, kuchyňský robot nebo chytré produkty do domu i na zahradu (například inteligentní osvětlení či květináče). 

Víš, že nemají hodně času na trávení společných chvil? Podpoř jejich společný čas koupou nových kol nebo wellness pobytu. 

Navíc, máma se potěší oddechu v podobě poukazu na masáž, kosmetickým produktům její oblíbené značky nebo vkusným šperkům. Chcete ji koupit kvalitní parfém nebo přístroje na úpravu vlasů? Uplatněte si slevový kód krasa.cz.

Tátovi darujte produkty z řady elektroniky, například outdoorovou kameru či kvalitní sluchátka. Pokud je domácí kutil, potěší ho i chybějící souprava nářadí. Z kategorie zážitkových dárků mu můžeš darovat například let letadlem. 

Dárky pro děti a teenagery 

Tím nejmenším se dárky vybírají nejsnadněji. Potřebují především oblečení, ze kterého rychle rostou, a hračky. Aktuálně jsou nejvíce populární dřevěné hračky na rozvíjení motoriky a didaktické hračky. U dětí od 3 let nezapomeňte ani na darování pohádkových knih, kterými se rozvíjí nejenom představivost, ale také slovní zásoby. Děti od 5 let si už dokáží zahrát se stavebnicí či autodráhou. Nevíte, co darovat teenagerovi? Určitě neodmítne nový počítač, sluchátka či mobilní telefon. Výběr oblečení je veliký risk. Naší radou je koupit dárkovou poukázku do jeho oblíbeného e-shopu s oblečením nebo obuví

Dárky pro staré rodiče

Nevíte, co koupit těm nejstarším členům rodiny? Ocení především dárky zaměřené na oddech nebo takové, které zkrášlí jejich bydlení. Pokud jsou aktivní a rádi cestují, rezervace poznávacího zájezdu se jim bude líbit. 

Relax v pohodlí domova jim zpříjemní vyhřívací deku či teplé a měkké povlečení z mikroplyšu. Chcete jim darovat praktický dárek? Rozhodně si oblíbí nákupní tašku na kolečkách, se kterou se stanou nákupy pohodlnější. Jejich zdrví podpoříte koupi vitamínu

Naše rada na závěr? Nákup vánočních dárků si nenechávejte na poslední chvíli. Čím dříve začnete, tím více času budete mít na promyšlení dokonalých dárků a jejich samotný nákup. Hlavně při nákupu dárků online myslete na to, že celý prosinec jsou už kurýry extrémně vytěžení. 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.