William v obavách kvůli operované Kate: Zasahuje rodina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

William v obavách kvůli operované Kate: Zasahuje rodina!

Princ William pospíchal za Kate do nemocnice
Princ William pospíchal za Kate do nemocnice (archiv)

Ke správné rekonvalescenci patří i dobrá nálada, a tu určitě měla princezna Kate (42), když ji v nemocnici, kde se zotavuje z plánované operace břicha, navštívil milovaný manžel, princ William (41).

Princezně z Walesu se po náročném zákroku na luxusní The London Clinic údajně daří dobře, ale ještě zhruba 10 dnů má v nemocnici zůstat, takže je jeho návštěva návštěva dozajista vítaným rozptýlením. Když však William z nemocnice ve čtvrtek odjížděl ve svém elektrickém audi, úsměv mu na tváři nesvítil a není divu, princ z Walesu má teď starostí až nad hlavu. Královská rodina sice potvrdila, že Kate nebojuje se zákeřnou rakovinou, ale kvůli soukromí princezny žádné další detaily zveřejnit nehodlá.

A další dva měsíce, kdy musí Kate po operaci odpočívat, bude William v jednom kole! Ačkoliv zrušil většinu královských povinností, včetně návštěvy papeže Františka (87) v Římě, cen BAFTA i ragbyového turnaje Six Nations, bude mít plné ruce se třemi ratolestmi. Naštěstí na Georgeho (10), Charlottu (8) a rošťáka Louise (5) nebude sám, pomoc už přislíbili tchyně s tchánem i švagrová Pippa (40).

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...

Kdo bude vládnout?

Vzhledem k tomu, že příští týden nastoupí do nemocnice i král Karel III. (75), jenž se po operaci prostaty bude také pár dnů zotavovat, vyvstává otázka, kdo se během jeho neschopnosti chopí vlády. Podle britského tisku část královských povinností převezme královna Camilla (76), dalších formalit by se měla zhostit králova sestra, princezna Anne (73) a také mladší bratr Edward (59) s manželkou Sophií z Wessexu (58).



Přečtěte si
miroslava13
7. 2. 2024 • 12:09

jo od nemoci není NIKDO ušetřen. Ani když je to král či princezna.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.