Kate neudržela slzy: Princátka v nemocnici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Kate neudržela slzy: Princátka v nemocnici!

Kate přiznala, že její děti několikrát musely do nemocnice.
Kate přiznala, že její děti několikrát musely do nemocnice.  (profimedia.cz)

Může se pyšnit titulem princezny, v první řadě je Kate Middletonová (41) především maminkou svých tří dětí, o které se pečlivě stará. Když se nyní účastnila otevření nového centra v londýnské dětské nemocnici, neodpustila si pár citlivých momentů a podělila se s přítomnými o svůj strach v momentech, kdy musela čelit zdravotním problémům svých potomků.

Děti jsou pro ni na první místě. Proto princezna Catherine nesměla chybět u slavnostního otevření centra jednodenní chirurgie v dětské nemocnici Evelina London Children’s Hospital, kde se dala do řeči jak se zaměstnanci, tak i s dětmi a jejich rodiči. Tentokrát se nebála otevřít i nepříjemná osobní témata, kterými chtěla veřejnosti ukázat, že i královská rodina čelí každodenním strastem, těm zdravotním zrovna tak.

Zvídaví princové George a Louis a princeznička Charlotte se ptají přírodovědce Davida Attenborougha na zvířátka.

Video se připravuje ...

„Pro rodiče je to obrovský stres. Moje děti také z různých důvodů skončily v nemocnici. Člověk se vždy bojí, ale tady máte úžasný tým,“ cituje časopis Hello! Kate Middleton, jež se těmito slovy snažila uklidnit rodiče jedné z malých pacientek. „Jako rodič se vždycky bojíte. Musíme navenek zůstat klidní, ale je to tak těžké,“ vyjádřila své pochopení a empatii směrem k mamince malé holčičky, kterou i objala.

Návštěvu si podle časopisu People pochvalovali krom rodičů i zaměstnanci, které přístup princezny potěšil. „Myslela jsem si, že to bude formální a strohé, ale bylo moc příjemné s ní mluvit. Ptala se na naši práci – říkala, že jsme tváří Eveliny, první kontakt, a popřála nám veselé Vánoce,“ prozradila recepční nemocnice.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.