Trapas mámy Kate: Půjčíte mi ponožky pro děti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Trapas mámy Kate: Půjčíte mi ponožky pro děti?

Princ George a princezna Charlotte.
Princ George a princezna Charlotte. (Instagram)

S příchodem nového školního roku rodiče dětem často obměňují školní pomůcky i šatník. Nejinak je tomu i v případě královské rodiny. Ačkoli si za sebe Catherine, princezna z Walesu, mohla k nákupům pro děti sehnat náhradu, rozhodla se své ratolesti vybavit sama. Bohužel však došlo k faux pas.

I členové královské rodiny dělají chyby, ač se to v případě Kate Middleton (41) může zdát téměř neuvěřitelné. V tomto případě sice nešlo o nic zásadního, když je ale někdo sledován na každém kroku, lidé si všimnou jakýchkoli přešlapů, tím spíš, pokud se týkají miláčků Velké Británie. Jak v minulosti informoval britský týdeník Hello!, zaměřující se mimo jiné i na královskou rodinu, v roce 2018 se Kate vydala s princem Georgem (10) a princeznou Charlotte (8) na nákup školní obuvi.

Jak je při pořizování bot zvykem, neměly by se z hygienických důvodů zkoušet naboso. Jenomže přesně takto před 5 lety vyrazila Kate se svými dětmi na nákupy. A byl z toho poprask.

Těm to sluší! Kate se ukázala na veřejnosti se všemi třemi dětmi

Video se připravuje ...

Prodejny mají pro tyto případy naštěstí zásoby silonových ponožek, které lze jednorázově zapůjčit, a tak s vyzkoušením nakonec neměly královské děti problém. Přestože se to může zdát jako maličkost, v případě královské rodiny i taková malá chybka může vyústit ve velké pozdvižení.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.