Divoká jízda Kate: Bez Williama, ale s Williamovou milenkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Divoká jízda Kate: Bez Williama, ale s Williamovou milenkou!

Má princ William milenku?
Má princ William milenku? (Archiv Blesku)

Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž. Tak zní slavný citát, kterým se patrně řídí Catherine, princezna z Walesu (41), která zavítala na hudební festival Houghton v anglickém Norfolku. Po svém boku ovšem neměla prince Williama (41), ale jeho údajnou milenku Sarah Rose Hanburyovou.

I členové královské rodiny si občas potřebují vyhodit z kopýtka, byť je i v takovém případě brzdí královský protokol. Letní hudební festivaly si ale lze užít i ve formálním oblečení a bez alkoholového opojení. Hudební festival v Norfolku si nenechala ujít Kate Middletonová jakožto host svých přátel Davida a Rose, markýze a markýzy z Cholmondeley, na jejichž panství se o víkendu festival konal.

Jak informoval deník People, nejprve se jednalo o formální večeři v užším okruhu přátel, nakonec ale Kate překvapila hosty festivalu, mezi které po diskuzi se svou ochrankou zavítala. „Catherine byla ohledně toho nápadu nervózní, ale po několika rozpravách se svými osobními strážci šla velmi zabezpečena. William tam nebyl,“ prozradil zdroj deníku Daily Mail. Fakt, že si princ William festival nechal ujít, příspívá ke spekulacím, že nechce být viděn po boku Sarah Rose Hanburyové. Právě její jméno bylo totiž skloňováno v kauze, která se výjimečně týkala Williama.

Korunovace královskýma očima: Rozjařená Charlotte i Kate

Video se připravuje ...

Ten měl totiž s markýzou udržovat milostný poměr. Letos na sv. Valentýna byli společně zachyceni fotografy na romantické večeři v italské restauraci v centru Londýna. „Bylo vidět, jak si spolu užívají romantickou večeři,“ napsal španělský web Marca. Je tedy otázkou, zda si Kate nehřeje hada na prsou, když se stejnou ženou tráví svůj čas v přátelském duchu na hudebním festivalu. Nebo by z její strany mohlo naopak jít o taktický krok, díky němuž se udržuje v obraze...



Přečtěte si
Milla
5. 12. 2023 • 05:38

Ne,vy novinářský odpade.Nebyli zachyceni žádnými fotografy,buďte tedy té lásky a nepište takové kraviny.Číšník který se nijak nejmenuje z restaurace která se nijak nejmenuje tvrdil že tam byli na večeři a William jí dal perlový náhrdelník který je vzácný (copak ještě nevidí takový neviditelný číšník).Copak znamená výraz "šla zabezpečena" ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.