To myslí Kate vážně? Ze svědectví jde hlava kolem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

To myslí Kate vážně? Ze svědectví jde hlava kolem

Kate během korunovačního týdne
Kate během korunovačního týdne  (Profimedia, Reuters)

Dvaačtyřicetiletá Kate, princezna z Walesu, platí za miláčka Velké Británie. Podle expertky Suzy Menkes (79) má ale ještě na čem pracovat...

„Princezna z Walesu je poněkud zklamáním ohledně šperků. Působí dojmem, že je nosí jen tehdy, když nutně musí. Představuji si, jak vypadá nádherně v jedné z těch rób v zákulisí a pak stáhne tvář, jako by chtěla říci: 'Musím si to obléct,“ zkritizovala ji Menkes podle slovenského deníku Nový čas.

Princezna Kate na finále Eurovize 2023 krátce zahrála na piáno.

Video se připravuje ...

Zároveň upozornila na jisté nejasnosti ohledně jejich získání do sbírky. „Je to jedno z těchto zvláštních tajemství. O tom se nediskutuje a chápu proč, protože některé kousky jsou pochybné,“ míní expertka. 

Také poukázala na to, že princezna vynáší i levné šperky, což nenáleží jejímu společenskému postavení. Na udílení filmových cen BAFTA vynesla náušnice za pouhých 18 liber, což by si královna Camilla rozhodně nedovolila. Podle Menkes by si z ní Kate měla vzít příklad. 

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Milla
29. 11. 2023 • 12:05

Šperky samozřejmě nosí ale tam kam se to patří.Myslím královské.Camilla je na tom stejně.Na běžné akce obě nosí snubní a zásnubní prsten,Camilla náramek co dostala jako svatební dar od Williama a Harryho,Kate náramek co dostala ke svatbě od Charlese a Camilly,hodinky a méně nápadné náušnice.Camilla klipsy,nemá.píchlé uši.Šperky z královské sbírky se venčí při velkých formálních příležitostech jako je otevírání zasedání parlamentu (Kate se ho ještě nikdy nezúčastnila ),státní návštěvy a diplomatické plesy což obě dodržují.

Inka
11. 8. 2023 • 07:27

🤣🤣🤣 Tak vlastně, Kate není IN, protože si nehraje na královský rod, ale patří mezi řadové skvělé mámy, manželky a nepotřebuje se předvádět a poukazovat na exkluzivní šperky... kdyby si z ní vzaly příklad kdejaké rádoby hviezdičky české smetánky, které si to navíc půjčují...🤣🤣🤣

Uživatel_973012
10. 8. 2023 • 16:45

A co nám je do ní? Kulový.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.