Teď aby chodila kanály! OSTUDA KATE NEMÁ OBDOBY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Teď aby chodila kanály! OSTUDA KATE NEMÁ OBDOBY

Kate Middletonová 4. května
Kate Middletonová 4. května (Reuters)

Perfektně oblečená, skvělý make-up, profesionální úsměv a kultivovaný projev. Takhle zná princeznu Kate (40) celý svět. Tedy než si sedne za klavír a předstírá svoje schopnosti, které patrně nemá. 

Kate kdysi hru na klavír studovala, ale evidentně už pozapomněla i samotné základy. Když měla na zahájení Eurovize zahrát začátek písně Stefania, trhla si pořádnou ostudu. 

Princezna Kate na finále Eurovize 2023 krátce zahrála na piáno.

Video se připravuje ...

Nejenže hrála viditelně na playback, pozorné publikum si všimlo i toho, jak se jí neobratně motají prsty. Vždy dokonalá princezna tak čelí podezření, že za ni úryvek nahrál někdo jiný. 

„Nevím, kdo tohle potřebuje slyšet, ale Kate ve skutečnosti na klavír vůbec nehrála. Hrál někdo jiný. Ona a její tým to celé jenom předstírali. Její prsty nebyly na akordech a ti, kteří na klavír hrát umí, by mohli vyprávět,“ komentovali její výkon znepokojení fanoušci na Twitteru. „Způsob, jakým pokládala prsty na klávesy byl dost rozpačitý. Nejsem si ani jistý, zda věděla, co je houslový klíč a co basový,“ rýpl si také kdosi. „Měla se držet rozzlobeně vypadajících fotek v luxusních kočárech,“ uzemnil ji další komentář. 

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Milla
26. 7. 2023 • 03:46

Nevíte kdo by jim platil a proč? No a jistě pamatujete že loni na Vánočním koncertě v kostele hrála live před lidmi i kamerami.Račte si zas vymyslet nějakou blbost.

Lujza Riedlová
14. 6. 2023 • 00:04

Z týchto perohryzov je človeku nielen na🤮ale aj na 💩. Ako presne vedia, čo Kate dokáže a čo nie. Tupé duté hlavy by sa mali najprv riadne informovať a nepísať výgrcky. Všetci novinári sú iba hnoj naháňajúci senzácie, ktoré sa nestali.

Uživatel_5650027
12. 6. 2023 • 02:57

Vážená Millo, UA lidé dostali zaplaceno a v pohodě dosvědčí cokoliv,! Jásno! Ďakujem!😆

Milla
28. 5. 2023 • 11:18

Já ještě jednou.Zatímco ti "mnozí na twitteru,fanouškové a znalci "beze jména si jsou jisti že vůbec nehrála tak ukrajinský orchestr SE KTERÝM TU NAHRÁVKU POŘÍDILA NAŽIVO se vyjádřil že to byla prima spolupráce,byla milá a hrála dobře.Zopakuji tudíž nabídku ze svého prvního příspěvku a ptám se tedy jestli fakt nechcete lézt kanály spíše vy,Kate totiž nemá proč.

Joyce
20. 5. 2023 • 23:54

Myslím, že tohle zařídila megana. Ta ještě napáchá obdobných hnusností! Že ji nikdo neuznává, ta hořká pilulka ji musí hodně dusit. Jestlipak se Harry někdy "probudí". A jestli snad ano, bude ho to stát nejen hodně financí. Už ale přichází o sympatie okolí a rodiny.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.