Zoufalá Meghan v domácím vězení: Princ si začal užívat | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zoufalá Meghan v domácím vězení: Princ si začal užívat

Harry a Meghan si dopřáli dovolenou bez dětí, jejich vztah to ale neslepilo
Harry a Meghan si dopřáli dovolenou bez dětí, jejich vztah to ale neslepilo (Profimedia, archiv)

Po chvilce klidu, kdy to vypadalo, že Harry a Meghan svůj vztah ještě úplně nevzdali, přichází další bouře. A podle všeho v ní má mít prsty vévodkyně Kate. O tom svědčí i fakt, že si Harry užíval na závodním okruhu v texaském Austinu před velkou cenou F1 sám bez své ženy a vypadalo to, že mu vůbec nechybí.

Zatímco si Harry užívá volnosti, Meghan trucuje doma. Údajně má být prý vzteky bez sebe ohledně mediálního tlaku, který ji stále staví do méněcenné role. V poslední době se totiž objevuje stále více článků referujících o tom, že se nikdy nevymanila ze stínu miláčků Británie Williama a Kate.

Blesk Podcast: Listování »ubrečenými« memoáry prince Harryho

Video se připravuje ...

„Zřejmě od začátku cítila, že ona a Harry jsou B tým, a nikoli tedy na stejné úrovni jako William a Kate. Pravděpodobně v ní zanechalo zahořklost ono srovnávání, které se mezi nimi objevilo v tisku,“ uvedl známý královský autor Phil Dampier s tím, že se snaží nyní vyhnout více akcím.

Napětí mezi manžely je znát i z řeči Meghanina těla. Pár byl nedávno viděn na letišti v Atlantě. Namísto vřelých objetí a úsměvů mezi nimi zavládl chlad. „Ta romantická, idylická póza, kterou jsme viděli u páru během dovolené, když se procházeli opuštěnými ulicemi, byla nahrazena ráznějším přístupem. Meghan se během jedné chvíle řítí vpřed a nechává Harryho vzadu, aby si s někým popovídal,“ tvrdí odbornice na řeč těla Judi James. Podle ní jde o jasný důkaz toho, že mezi partnery úřaduje patrně tichá domácnost.

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.