Nejen Meghan! Svědectví o válce mezi Camillou a Kate? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nejen Meghan! Svědectví o válce mezi Camillou a Kate?

Den válečný veteránů - Camilla a Kate na balkoně.
Den válečný veteránů - Camilla a Kate na balkoně. (Reuters)

V královské rodině není chvíli klid. Svár mezi vévodkyní Meghan (41) a princeznou Kate (41) ještě nestihl utichnout a už se řeší údajné těžkosti mezi Kate a Camillou? Expertka na řeč těla rozkryla pozadí...

Celá Británie v neděli vzdávala hold válečným veteránům, král Karel III. se ujal vedení bohoslužby, William byl jakožto jeho přímý nástupce v těsné blízkosti svého otce. Manželky, Camilla a Kate, celé ceremonii přihlížely z balkonu. Na celý proces pak dohlížela odbornice na řeč těla Judi Jamesová. 

Královská rodina děkuje zdravotníkům

Video se připravuje ...

Kate i Camilla s nejvyšší možnou profesionalitou bezpodmínečně ctí pravidla monarchie, z jejich pohybů nebo mimiky lze tedy jen zřídkakdy načíst, jaké vztahy mezi oběma dámami Británie panují. Podle expertky na řeč těla je však vidno, že si Kate plně uvědomuje i hiearchické uspořádání a zná své místo. 

Když totiž po skončení obřadu obě dámy odcházely s balkonu, Kate projevila svůj nižší status. ​„Camilla otočila hlavu směrem dovnitř, ale zdálo se, že potřebuje, aby jí Kate řekla “až po vás". Camilla na ni poté vrhla široký a vřelý úsměv,“ cituje odbornici TN.cz. 

Jak bude vypadat korunovace prince Charlese?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Eva Komárková
15. 11. 2023 • 22:55

Hlouposti pouze. Členové královské rodiny nesmějí dávat na veřejnosti najevo žadné city či se někomu svěřovat. Výmysly novinářů jsou k smíchu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.