První dáma Ekvádoru: Inspiraci hledá u Kate i Diany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

První dáma Ekvádoru: Inspiraci hledá u Kate i Diany!

S manželem, budoucím prezidentem Danielem.
S manželem, budoucím prezidentem Danielem. (Foto Instagram, ČTK/AP)

Jihoamerický Ekvádor si zvolil nejmladšího prezidenta ve své historii. Danielu Noboaovi je totiž jen 35 let. Zájem však vyvolává i budoucí první dáma. Manželka nového prezidenta Angela Lavinia Valbonesiová (25) je víc než jen krásná ženuška nového státníka.

Na sociálních sítích, kde si vybudovala slušnou fanouškovskou základnu, sdílí tato výživová poradkyně střípky ze šťastného rodinného života. Včetně zdravých svačinek, které chystá jejich dvouletému synkovi Alvarovi, jemuž už 5 měsíců pod srdcem nosí sourozence.

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...

Zatímco dříve se nebála odhalit na fotkách sexy tělo, teď si Angela zvyká na kariéru manželky státníka. Dvoudílné plavky nahradily elegantní blůzky a saka a Angela se netají inspirací třeba u britské princezny Kate (41). Největší vliv na její šatník však měla údajně lady Diana (†36), první manželka prince Charlese, dnes už krále Karla III. (74).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.