Princezna Kate je... Čtyřnásobná tetička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Princezna Kate je... Čtyřnásobná tetička!

Kate Middleton má v rodině další miminko.
Kate Middleton má v rodině další miminko. (profimedia.cz)

Královská rodina přivítala nové miminko! Po třech dětech Pippy Middletonové (40) bude mít princezna Katherine dalšího synovce. Její mladší bratr James (36) se svou manželkou Alizee Thevenetovou (33) přivítal do rodiny malého Iniga!

Inigo Middleton přišel na svět před několika málo týdny, jeho oficiálnímu představení ale předcházely chvíle tajností ohledně pohlaví i jména miminka. Novopečení rodiče totiž toužili po úplném soukromí. Světu James synka konečně představil na svém instagramovém účtu. „Je součástí našich životů teprve pár neděl, ale už teď to byly nejspeciálnější týdny mého života,“ svěřuje se dojatě v příspěvku. „Myslel jsem si, jak jsem připravený. Ale nic mě nemohlo nenachystat na ten ohromující pocit lásky k němu a mé milované Aneez,“ pokračoval. Kromě ženy a dítěte je jeho velkou vášní také kynologie, chová několik psů, které bere jako součást rodiny. A malý Inigo vypadá, že se už v tak malém věku potatil! 

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate

Video se připravuje ...

Je to velký klan

Catherine, Philippa a James Middletonovi přivedli na svět už sedm krásných a zdravých dětí! Patří mezi ně korunní princ George, princezna Charlotte a princ Louis. Pippa má dvě dcery (Grace a Rose) a syna Arthura. James pak šťastným prarodičům Middletonovým nadělil dalšího vnuka jménem Inigo. Je to prostě rozsáhlý klan.

Princezna Kate na finále Eurovize 2023 krátce zahrála na piáno.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.