Skandál, který nemá obdoby! Lítají v něm Karel a Kate? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Skandál, který nemá obdoby! Lítají v něm Karel a Kate?

Princezna Kate z Walesu a král Karel III. čelí drsnému obvinění
Princezna Kate z Walesu a král Karel III. čelí drsnému obvinění (Profimedia)

Kniha Endgame o zákulisí urozené rodiny otřásá celou Anglií. V holandské verzi totiž otevřeně jmenovala dva »královské rasisty«, kteří se měli před narozením malého prince Archieho (4) obávat o barvu jeho kůže! Nevhodné poznámky na adresu syna Harryho (39) a Meghan (42) měli mít sám král Karel III. (75) a princezna Kate (41)!

Údajně se jedná o chybu v překladu, mnozí ale věří, že autor Omid Scobie (42) tento poprask od začátku plánoval. Se jmény obviněných britská média po celý týden neoperovala, až vše prokopl konroverzní moderátor BBC Piers Morgan. Královská rodina problém, jako ostatně vždy, ignoruje.

Finále Koruny: Jaké to je být Dianou odhaluje Elizabeth Debicki

Video se připravuje ...

„Mám se dobře, děkuji. Ještě se vzpamatovávám ze svých narozenin,“ usmíval se Karel III. během cesty do Dubaje. William (41) a Kate si zase vesele užívali na charitativní akci. Podle odborníků už je ale načase, aby jednotliví rodinní příslušníci začali konečně otevřeně komunikovat.

Perly jako univerzální šperk: Noste je jako Kate

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5571928
8. 12. 2023 • 07:38

souhlasim s vami, dokud se Hary neozenil s tou kozou, tak bylo vsechno v poradku...jenze se nechal zblbnout a ted toho urcite lituje...Proste 'celebrita' chtela byt slavna a uplne ho znicila a to je jenom zacatek...

Milla
5. 12. 2023 • 05:26

Žádní královští rasisté neexistují,to jen po Harrym a Meghan dodala jejich hlásná trouba další porci nesmyslů.Doufám že vám třeba jistě neuniklo že původně měl být ten tajemný rasista jen jeden ovšem proč se nepokusit odrovnat rovnou obě rodiny které stojí výš než Sussexové.Jistě by se vám líbilo kdyby se do takového jednání královská rodina zapojila jenže,víte,nejsou blbí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.