Kate se vykašlala na Williama a dostala sodu: Líná pozérka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Kate se vykašlala na Williama a dostala sodu: Líná pozérka!

Princezna Kate
Princezna Kate (profimedia.cz)

Na jednu stranu je vnímaná jako noblesa sama, na druhou je překvapivě považovaná za lenivou. Princezna Catherine (41) již tak často nedoprovází svého manžela, prince Williama (41), během pracovních i formálních návštěv zahraničí, za což si vyslechla nekompromisní kritiku.

Letos na podzim proběhne v Singapuru předávání cen ku příležitostí environmentálního projektu Earthshot Awards, který princ William založil v roce 2020, aby šířil povědomí o klimatických změnách Země. Už nyní je ovšem jasné, že se princezna Catherine oproti dvěma předchozím rokům po jeho boku na této akci neobjeví. Podobné cesty většinou královští manželé podnikají společně, v poslední době je ale absence Kate Middleton častější.

Společně se pár nechystá ani na obvyklá zahraniční turné. Důvodem mají být podle britského deníku Daily Mail jejich tři potomci. Především prince George (10) momentálně řeší školní záležitosti, a tak chce být Kate v jeho blízkosti a podporovat jej během období zkoušek.

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...

Někteří ale princezninu neochotu pravidelně cestovat označují za lenost. Jiní ji zase hají vzhledem k tomu, že vychovává tři děti, z nichž každé potřebuje odlišný přístup a péči. Není tedy možné, aby tak pravidelně létala mimo Velkou Británii. Osoba blízká Kate Middleton navíc pro Daily Beast uvedla, že princezna zcela běžně a neúnavně pracuje ve prospěch monarchie.



Přečtěte si
Milla
4. 10. 2023 • 11:20

Umělá senzace pro naprosté hňupy.Není důvod aby pár vystupoval vždy společně,že na méně reprezentativní akce necestují oba není nic výjimečného a stalo sebto už mnohokrát ,nyní ovšem někoho napadlo z toho udělat "záležitost"a hlupáci se hned nechají strhnout.Rambajs pro totální prd.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.