Velký návrat Meghan? S Harrym tokali jak dvě hrdličky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Velký návrat Meghan? S Harrym tokali jak dvě hrdličky

Princ Harry a Meghan Markle na Invictus Games 2023
Princ Harry a Meghan Markle na Invictus Games 2023 (Profimedia, Reuters)

Na nedávném finále Invictus Games v Düsseldorfu se sice objevili spolu a z projevů bylo patrné, že mezi nimi žádná nevraživost nepanuje, experti ale mluví o tom, že Harry a Meghan chtěli pouze zastavit tok spekulací o jejich blížícím se rozvodu a odvrátit od něj pozornost. Meghan se prý už připravuje na život bez svého vévody a vypadá to, že to vůbec nebude problém.

Zatímco se mnozí domnívají, že se Meghan proslavila zejména vztahem s Harrym, podle expertky Tessy Dunlopové, má slušně našlápnuto navázat na svůj úspěch vybudovaný před vstupem do královské rodiny. Za dobu v hereckém světě si podle ní Meghan vytvořila dostatečně silnou základnu fanoušků, a pokud obnoví svoji činnost zejména na sociálních sítích, může si velmi slušně vydělat. 

Třaskavý dokument Harry a Meghan: další ukázky, další bouře

 

Meghan by již měla mít připravený účet a je jen otázkou času, kdy jej začne plnit obsahem. „Je životně důležité, aby si Meghan i nadále dávala čas se svým obnovením sociálních médií, aby mohla nasměrovat vše, čím skutečně je, a přeměnit to na obrovský úspěch,“ cituje expertku Extrasimo.

Ve vzduchu ale visí ještě další možnost. Meghan by mohla zabodovat aktivitami na svém blogu The Tig. Podle deníku Mirror by již měla mít obnovenou licenci. Lze předpokládat, že by její blog mohl být stejně úspěšný jako projekt Goop herečky Gwyneth Paltrowové (50). Jeho hodnota je nyní asi 5 miliard korun.

Harry a Meghan v dokumentu, který bude bolet!

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.