Potupa Meghan! Nechutné urážky osobních strážců | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Potupa Meghan! Nechutné urážky osobních strážců

Meghan Markle
Meghan Markle (Profimedia.cz)

Vévodkyně ze Sussexu Meghan Markle (42) sice není veřejností příliš oblíbená, ale rasisticky ji urážet a posmívat se jí, je přes čáru. Tohoto činu se měli dopustit dnes už její bývalí bodyguardi.

Členové ochranky měli dbát na bezpečnost královské rodiny. Podle deníku Mirror měli však některé její členy urážet skrz aplikaci WhatsApp. Mělo jít například o urážky vévodkyně Meghan s rasistickým podtextem, nit prý nenechali suchou ani na jejím manželovi princi Harrymu. Vulgárně se vyjadřovali také o princi Williamovi, princezně Kate i o dnes již zesnulé královně Alžbětě II.

Fiala míří za Bidenem do Polska. Kolaps Meghan kvůli South Parku! A Putin zrušil dohodu

Video se připravuje ...

Za delikty namířené proti členům monarchie stanuli obžalovaní 7. září i před soudem. Jedním z nich je například Robert Lewis (62), bývalý úředník ministerstva vnitra a následně bodyguard. Ten potvrdil, že hrubé rasistické zprávy opravdu zasílal. Přiznali se i další tři jeho kolegové. Byla jim zatím udělena jen nepodmínečná kauce a o jejich trestu se bude ještě rozhodovat.

Harry a Meghan to rozjeli na koncertě Beyoncé. Společnost jim dělala Meghanina maminka Doria Ragland.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.