A šmitec! Definitivní klín mezi Meghan a Harrym | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

A šmitec! Definitivní klín mezi Meghan a Harrym

Princ Harry a Meghan Markle na Invictus Games 2023
Princ Harry a Meghan Markle na Invictus Games 2023 (Profimedia, Reuters)

Ačkoli se Sussexové v poslední době chytili nové taktiky - předstírat, že se nic neděje - podle svědků blízkých páru již mají žít oddělené životy. Meghan také zahájila plán na masáž svého konta a prý mluví i o odložení titulu. 

„Meghan chce nyní přestat být vévodkyní (ačkoliv se toho titulu drží jako klíště) a spustit svou vlastní globální značku," tvrdí expertka na královskou rodinu Emily Andrewsová. Vévodkyně má znovu spustit také svůj blog a nedávno podepsala i kontrakt s hollywoodskou agenturou William Morris Endeavor, která zastupuje známé tváře.

Meghan, vévodkyně ze Sussexu: Čím rozvedená herečka okouzlila prince Harryho

Video se připravuje ...

Markleová se tak naplno pustila do aktivit, které jí mají zajistit finanční nezávislost na Harrym. To princ volí jinou taktiku, pozornost veřejnosti na rozdíl od své zákonné manželky přímo nevyhledává. "Podle mých postřehů ho to nikdy moc nebavilo. Mnohem šťastnější by byl doma s dětmi a věnoval se charitě. To ale rozhodně není to, co teď chce od života Meghan,“ tvrdí dokonce Andrewsová. 

Expertka navíc potvrdila, že Harry má s Netflixem domluvenou spolupráci na novém dokumentu, ve kterém bude vystupovat již jako single.

Usmiřovací cesta Harryho a Meghan: 15 minut s Charlesem a strach z Williama?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.