TICHÁ AKCE ROZVOD: Meghan definitivně bez prstenu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

TICHÁ AKCE ROZVOD: Meghan definitivně bez Harryho

Rozvod Harryho a Meghan je zastřen tajemstvím
Rozvod Harryho a Meghan je zastřen tajemstvím (profimedia.cz)

Ačkoli je o vévodovi a vévodkyni ze Sussexu obvykle slyšet témař každý den, zpráva o probíhajícím rozvodovém řízení patrně nedoputovala na patřičná místa. Nebo má snad zmizení prstenu s diamany po princezně Dianě z Meghaniny ruky jiný důvod? 

Nedávný oběd s přitelkyněmi na Meghan Markleovou (42) prozradil možná víc, než bylo v plánu. Z fotografie, kterou sama vévodkyně publikovala na Instagramu, je zřejmé, že už odložila kroužek, který ji před pěti lety navždy spojil s princem Harrym

Harry a Meghan ještě v době, kdy drželi spolu

Video se připravuje ...

Podle Daily Mirror má pár už několik měsíců problémy, které vyeskalovaly po vydání Harryho třaskavé autobiografie Spare, tedy Náhradník. K největšímu rozkolu pak mělo dojít po Harryho odcestování do Afriky, kterému předcházel i odsun od rodiny do tajného apartmánu. 

Ačkoli se o rozvodu spekuluje už několik měséců, podle magazínu OK k němu ale nedojde. „Oba mají za sebou takové traumatické zážitky, nechtějí je kvůli svým dětem opakovat,“ cituje komentátorku Laru Aspreyovou TN.cz. „Chtějí pro své děti stabilitu a nezpůsobit, že také vyrostou v rozbité domácnosti,“ měla se také vyjádřit. 

Vévoda a vévodkyně představili světu malého Archieho

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
30. 8. 2023 • 22:16

Možná ten prsten nenosí, pokud s sebou nemá ochranku.

AHel
28. 8. 2023 • 15:52

To psal idiot, pokud si sundala prstýnek, tak je konec, přeci nelze žít s člověkem, který mi nevyhovuje jen proto, aby děti nebyly z rozvedeného manželství. Ty děti budou psychicky nestabilní, to je hovadina...uvidíme, třeba prsten ztratila, ona je schopná všeho. děti nemohou být pojistkou, že ty dva spolu budou... to bude život.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.