Mlčení v království prolomeno: TAJNÝ ROZVOD KATE A WILLIAMA? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Mlčení v království prolomeno: TAJNÝ ROZVOD KATE A WILLIAMA?

Co se děje u Williama a Kate zůstává nezodpovězeno
Co se děje u Williama a Kate zůstává nezodpovězeno (archiv)

Situace okolo princezny Kate (42), po které se po plánované, avšak blíže nespecifikované operaci břicha slehla zem, se nelepší. Naopak! Nedůvěra v informace, které směrem k veřejnosti vysílá palác, sílí. Olej do ohně navíc přilil nedávný post na sociálních sítích vévodkyně - padla totiž i slova o rozvodu. 

Ku příležitosti oslav Dne matek se na Katině profilu objevil snímek s dětmi, který měl být podle vyjádření paláce pořízen přímo princem Williamem. Pod fotografií pak princezna poděkovala za podporu, a to konkrétně slovy: „Děkuji všem za milá přání a neutuchající podporu během posledních dvou měsíců. Hezký Den žen. Kate.“ Ovšem okamžitě krátce na to vydaly tiskové kanceláře doporučení, aby tisk fotografii stáhl - zapochybovaly totiž o jejím původu. 

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...

V tiskovém prohlášení agentury AP stojí argumantace, že byl snímek patrně zmanipulován způsobem, který neodpovídá fotografickým standardům, což  má být viditelné na levé ruce princezny Charlotte. Na základě bližšího zkoumání byla vzápětí fotografie stažena i ze strany agentur Reuters a AFP. 

Diskusní fóra a sociální síť X jsou od tohoto momentu jako v ohni. Veřejnost je přesvědčena o tom, že se palác snaží lid zmást. Kde je vlastně nyní Kate, proč se vůbec nehlásí a proč nemá na posledním snímku, je-li pravý, na ruce snubní prsten, zůstává nezodpovězeno. Mluví se i o utajeném rozvodu. 

Korunovace královskýma očima: Rozjařená Charlotte i Kate

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
12. 4. 2024 • 23:11

Na úpravě rodinné fotky není nic ostudného a Alžbětu do toho neta­hejte­.Samoz­řejmě že i řada fotek Alžběty je upravených což s r vždy jen odbylo prohlášením co a kde je upraveno a nikdo z toho nic nedělal protože neexistoval plán jak začít nesmyslně tvrdit že zmizela nebo že je dávno mrtvá.Stejně tak je známé že i vánoční fotky Williama a Kate s rodinou pořízené profesionálními fotografy jsou upravované.Mají vypadat co nejlíp.

Mirka Nová
20. 3. 2024 • 22:10

Zpráva o údajném rozvodu Kate a Williama mě opravdu šokovala. I když jde zatím jen o spekulace bulvárních médií. Pokud by to ale byla pravda, byla by to velká rána pro britskou monarchii. Na druhou stranu, i členové královské rodiny jsou jenom lidé a mají právo na osobní štěstí. Já jsem se taky nedávno rozvedla, jelikož manžel mi byl nevěrný. Proto jsem si najala advokátní kancelář tady http­s://ww­w.ci­kr.cz­/, kde mi pomohli s celým rozvodem.

Dianthos
13. 3. 2024 • 02:47

Je divné, že Catherine nemá na ruce snubní prsten, když pózuje na rodinnou fotografii. Zásnubní, to chápu, že ho nenosí. Kdo by také takovou zděděnou, obrovskou příšernost, nosil. Ale snubní prsten je něco jiného.
Každopádně je ostuda, když je fotografie upravená. Catherine je tak vyžehlená, že si téměř není podobná.
K něčemu takovému by se královna Alžběta nikdy nesnížila.

Miloslav Podhola
12. 3. 2024 • 15:56

Snaha o senzační titulek.
Jednou se píše, že nze pro ní schopen udělat i nemožné a teď takový nesmysl.
Jděte se se svými vývody dabalit!

Kaufmanka
12. 3. 2024 • 13:27

Takové spekulace! To snad zase je komolenina umělé inteligence nebo trapného pisálka se prosadit neprokázanými úvahami?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.