Dost bylo lží! Odhalená pravda o Kate přímo z úst Williama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dost bylo lží! Odhalená pravda o Kate přímo z úst Williama

William a Kate s dětmi
William a Kate s dětmi (archiv Blesku)

Sebevražda, útěk na jinou planetu, odlet na Měsíc anebo špatně ostříhaná ofina. Konspiračních teorií o tom, proč je princezna Kate (42) po operaci břicha nezvěstná, je tolik, že veřejnost začíná být pořádně zmatená. A zvlášť poté, co se objevila vedle její matky Carol Middletonové patrně Katina dvojnice. Zásah jejího manžela, prince Williama, tak byl naprosto neodkladný. 

Když palác vyšel se zprávou, že se princ vyjádřil ke zmatečným informacím, které si žijí vlastním životem na sociálních sítích a prostřednictvím tvůrčí lidové slovesnosti se ještě více přikrášlené šíří celým světem, svitla naděje, že bude konečně jasněji. Nicméně William celé dění okolo jeho ženy, která se patrně na hradě Windsor zotavuje po operaci břicha, okomentoval velmi rozporuplně. 

Koruna: Poslední kapitola televizního románu

Video se připravuje ...

„Zaměřuji se na svou práci, a ne na sociální sítě.“ vzkázal jen William skrze své mediální zástupce magazínu People. Teorie, které se okamžitě vyrojily, jsou nyní dvě. Podle jedné princ mlčí, jelikož je zcela pod úroveň členů monarchie komentovat nevkusné a mnohdy až posměšné teze o stavu princezny, druhá pak, že monarchie zatím mlží, aby získala více času, jelikož se Katin stav skutečně neplánovaně zhoršil.

Podle oficiálního vyjádření paláce se Kate ale daří den ode dne lépe a po Velikonocích se vrátí ke svým povinnostem.

Gratulace prince Williama a Kate

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
15. 3. 2024 • 09:45

Poslední porod byl před pěti lety. S tím to asi nesouvisí. Jinak vyjmutí ženských orgánů vyžaduje pobyt v nemocnici až 7 dní, ona měla plánovaných 14. Rekonvalescenci méně než dva měsíce. Catherine má plánované 3 měsíce. A údajně ještě závazně nepotvrdila svou účast na květnové akci.
Údaj, že se vrátí do veřejného života "po velikonocích", může být kdykoliv po velikonocích.
Operace ženských orgánů jsou běžné a ne příliš rizikové (tím spíš, když Catherine má tu nejkvalitnější péči). Přesto se William tak hroutí, že není schopen proslovu na zádušní mši.
Evidentně to je něco závažnějšího, než pouhé vyjmutí dělohy. Já tipuji spíše střeva.

miroslava13
14. 3. 2024 • 12:53

po 3 porodech asi není nic divného kdyby jí vzali vnitřek.....ale měl to král říci poddaným, když jí tak milujou.

Simona Fialová
13. 3. 2024 • 06:24

Pokud je na dýl jak dva měsíce v ústraní, tak by mohla být klidně po operaci dělohy - Hysterektomie. Vše okolo tomu dost naznačuje. To tajemství kolem, proč a s jakého důvodu k operaci došlo. Je to osobní záležitost, a tak se o ní nikde nezmiňují. Kdyby to byl slepák, tak to řeknou, že?

radkomuller
9. 3. 2024 • 08:39

No kryz uz králíci dali informaci o tom, ze je ve spitalu a pote ze je po operaci doma, tak by bylo prinejmensim slusne rict co ji bylo nebo je. Spousta lidi je z toho popletena. Co je na tom divneho ze ma Kate streva bricho zadek atd ? Taky nekaka fialky a tak nikdo nechape ty tanecky kolem.

bella.
8. 3. 2024 • 00:06

Nevím,proč hned rakovina!
Třeba má Crohnovu nemoc , uřízli kousek střeva.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.