Prý už nastal čas loučení! Williama drtí stav churavé Kate | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Prý už nastal čas loučení! Williama drtí stav churavé Kate

William a Kate vychovávají děti respektující výchovou.
William a Kate vychovávají děti respektující výchovou. (archiv Blesku)

Jednačtyřicetiletý William na předávání Filmových cen Britské akademie (BAFTA) poprvé přiznal, jak moc ho trápí, že nemocná Kate není po jeho boku. „Je mi líto, že tu se mnou není Catherine, ona tyto ceny miluje," postěžoval si očividně zarmoucený princ podle webu Mirror. A to ještě neslyšel proroctví proslulé kartářky!

„Tohle je pro Kate čas loučení. Vidí, že některé zvyky, které měla v minulosti, už nemají smysl a ví, že je čas přerušit všechny vazby," prohlásila známá astroložka Inbaal Honigmanová poté, co z balíčku vybrala kartu nazvanou Princ mečů. Co to pro ostře sledovanou pacientku znamená konkrétně?

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...

Dvaačtyřicetiletá manželka následníka trůnu údajně začne více vyhledávat společnost opravdových přátel a zaměří se také na volnočasové aktivíty, aby si pořádně vyčistila hlavu. Z toho pramení, že se princezna bude muset v budoucnu zříct i některých oficiálních aktivit týkajících se královské rodiny.

Slavnostní banket na počest krále Karla III. a královny Camilly ve Versailles:

Video se připravuje ...

„Na základě aktuálních lékařských doporučení není pravděpodobné, že by se před Velikonocemi vrátila k veřejným povinnostem. Kensingtonský palác bude poskytovat další zprávy o pokroku Její královské Výsosti, pouze když bude možné sdílet významné nové informace,“ zní podezřele mlhavé prohlášení královské rodiny ohledně zdravotního stavu Kate, která se po neupřesněné operaci břicha dosud zotavovala v Adelaide Cottage nedaleko hradu Windsor.

5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Uživatel_973012
26. 2. 2024 • 15:32

Nechci být zlý, přeji Kate, ať se brzy uzdraví, ale myslím si, že to tak nebude.
Teď se z toho dostane, ale za 1-2 roky to bude zpět a pak bohužel .

Milla
25. 2. 2024 • 11:51

William nebyl nijak zdrcený jen prostě Kate připomenul,paní kartářka je šarlatánka ale proč na hlouposti nevydělávat,Kate se s dobrými přáteli stýkala pořád a omezit práci pro královskou rodinu už nemůže,méně dělat už nejde.Každý rok je pravidelně na naprostém konci v počtu akcí kterých se zúčastnila (s čestnou výjimkou Meghan,ta ji svou leností dělala rovnocennou partnerku)a ustanovila zde několik zřejmě nepřekonatelných rekordů jako třeba 34 akcí za rok,to už je směšné.Její běžné pensum 100 akcí za rok je trapné už teď,natož aby to ještě omezila.Paní kartářka ví zřejmě prd a veze se na vlně Kateina vyčerpání (neexistuje ale proč to nervat lidem do hlavy a vymyslů o tom jak musela být uvedena do umělého spánku (lež).

Robert Sál
25. 2. 2024 • 08:02

Ne nadarmo se říká, že neštěstí nechodí po horách, ale po lidech.
Princezna Kate je nesmírně oblíbená a to na ní vytváří obrovský tlak, jež si může vzít svou daň.
Nezbývá než doufat v brzké uzdravení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.