KONEC MLČENÍ: Zlomové prohlášení k situaci okolo Kate a Williama | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

KONEC MLČENÍ: Zlomové prohlášení k situaci okolo Kate a Williama

Kate a William
Kate a William (twitter.com)

Situace okolo zdravotního stavu vévodkyně Kate je dlouhodobě neuspokojivá, Kensingtonský palác veřejnosti poskytuje velmi neurčité informace, v důsledku čehož přispívá k šíření konspiračních teorií. Jednou z nich je i podezření na rozvod královského páru. Kate (42) a William (42) se proto rozhodli ukončit konečně promluvit. 

Spekulace okolo krachu manželství jsou pro královský pár tak znepokojivé, že začal jednat. Po Velikonocích chtějí vévoda a vévodkyně veřejně vystoupit, podat ucelené informace ke zdravotnímu stavu Kate a zároveň bagatelizovat rozvod. 

Koruna: Poslední kapitola televizního románu se blíží

Video se připravuje ...

„V souvislosti s veřejností chtějí být pokud možno co nejotevřenější. S ohledem na to se dá předpokládat, že při nejbližší příležitosti promluví o tom, co lidi chtějí slyšet,“ cituje zdroj blízký páru deník Sunday Times. 

Kate podle deníku Super už měla zahájit celý vysvětlovací proces, okomentovala chyby na rodinné fotografii, která se objevila ku příležitosti britského Dne matek na jejích oficiálních sítích. Promluvila o tom, že snímek, který následně pro pochyby o jeho pravosti stáhly hned čtyři světové tiskové agentury, upravovala sama, prý jako amatérská fotografka experimentuje s Photoshopem. Královská rodina také chystá nový rodinný snímek, který zveřejní na narozeniny prince Louise. 

Korunovace královskýma očima: Rozjařená Charlotte i Kate

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
12. 4. 2024 • 22:58

Proč by měli reagovat na neskutečné hovadiny toho "lidu"? Mají reagovat na debility jen proto že je jich hodně?

Dianthos
19. 3. 2024 • 21:54

Oni začali jednat, protože lid je znepokojený?? To asi těžko. Plánované bylo, že Kate začne pracovat po velikonocích. Takže oni jenom dodrží termín. Lid je jim ukradený. To by vydali prohlášení hned. Nebo alespoň William.

Jana Nováková
19. 3. 2024 • 17:22

Ty lidi jsou jak štěnice.Já být na místě Katy a Williama tak všechny pošlu do brusele.Nejsou panovníci aby se /svýmu lidu/svěřovali kdekomu se zdravotním stavem Ten humbuk vyvolávaj bulvární novináři.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.