Williame, to přece není Kate! Kdo je kráska po boku prince? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Williame, to přece není Kate! Kdo je kráska po boku prince?

Kate Middletonová
Kate Middletonová (Profimedia.cz)

Kensingtonský palác dělá v posledních týdnech jednu chybu za druhou, hra o čas a snahy o to zmást veřejnost, se začínají krutě nevyplácet. Scénář, kterým se palác nyní řídí, začíná připomínat špatně napsanou satiru... a lidí, kteří si fuck-upů všímají, přibývá.

To přece není princezna, zaznělo krátce poté, co se dvojnice Kate objevila v autě Carol Middletonové, mezitím přišel přešlap s fotkou s dětmi, kterou si značně vyretušovanou tak, až byla zpochybněna její pravost, princezna vložila na sociální sítě, a do třetice všeho dobrého se tu objevuje záhadná žena po boku Williama, která sice z dálky Kate připomíná, ale to je asi tak všechno. 

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...

„Očividně to není Kate,“ objevilo se už i v deníku Daily News spolu s pádnou argumentací, která usvědčuje palác ze záměrného používání dvojnice. Uši, nos, líce - to vše po bližším prozkoumání napovídá, že vedle Williama kráčela jiná žena, než princezna. 

Podle posledních zpráv má Kate trpět silnými psychickými problémy, podobně jako Lady Diana. Mluví se o tom, že celkově neunesla tlak povinností, které musí plnit jako členka monarchie. Objevily se spekulace, že se jich chce i nadobro vzdát...

Koruna: Poslední kapitola televizního románu se blíží

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
23. 3. 2024 • 14:48

Kensingtonský ani Buckinghamský palác (ten v tom ani vůbec nejede).William a Kate nikdy nebyli zrovna přetrhdíla,spíš výkladní skříň a ještě za to byli velebeni takže není divu že se k tomu William okamžitě uchýlil zase.Informací pustili dost a fakt nemohou za tyhle hlupáky ze sociálních sítí a novinářskými hraboši kteří s tou hloupostí davů počítají.Paláce na tyhle debility kašlou a ne že organizují nějaké akce ,natož dvojníky.Prostě blbům nadhodíte že se je ppkusilivobelhat a ať je to sebeblbější tihle lidé to budou opakovat. Proč budete shánět dvojníka ( kde,kdo?proč)když ani nevíte že tam někdo bude aby fotil? Kromě toho že royals paparazzi nesnáší tak určitě nemají kontakt na americké paparazzi kteří stojí za fotkou v autě stejně jako za videem z nákupu.Jinak jsou samozřejmě hnusní a vlezlí ale na rozdíl od pitomců co hulákají nesmysly,nejsou blbí.Kate poznají a za fotky neKate jim nikdo nezaplatí.Tak jsme jen zjistili kolik naprostých manipulovatelných tupců na světě je a jak jsou arogantně presved

Dianthos
23. 3. 2024 • 07:46

Kensingtonský palác udělal jednu zásadní chybu. To ostatní už jsou pouze důsledky.
Princ William, budoucí král, měl sloužit své zemi, plnit své povinnosti. Operace manželky není důvod k tomu, aby zůstal v domácnosti s dětmi. Jejich nezaměstnaná babička a chůvy, mohli Catherine nahradit.
Tajení její diagnózy pak přispělo k obavám o život Catherine a k mohutným diskuzím a polemikám.

blesik
22. 3. 2024 • 19:39

Taky mne to otravuje. Je tady někdo, kdo tím žije ?

Eva Komárková
22. 3. 2024 • 18:48

Jasně že to není Kate! Ta už dávno odletěla s mimozemšťany. Nemohla už totiž číst výmysly novinářů

Jana Nováková
22. 3. 2024 • 18:15

Co je vám do toho kdo je vedle Williama !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.