Bod zlomu v léčbě rakoviny Kate! JDE O KOSTI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Bod zlomu v léčbě rakoviny Kate! JDE O KOSTI

Kate má před sebou dlouhý boj
Kate má před sebou dlouhý boj (profimedia.cz)

Rok 2025 má být pro princeznu Kate (42) rozhodující. Alespoň podle předpovědi Nostradama současnosti Athose Salomé (36). Ten s přesností předpověděl korona virus, ale i rychlý skon královny Alžběty II. Kate podle něj bude čelit vleklým problémům...

Sama princezna před dvěma dny potvrdila, že jí byla diagnostikována rakovina, která se ukázala až po důkladném vyšetření vzorku vyoperovaného útvaru. Na základě toho lékaři rozhodli o nutnosti podstoupit preventivní chemoterapie, které mají zlikvidovat případné napadené buňky v těle.

Koruna: Poslední kapitola televizního románu se blíží

Video se připravuje ...

Podle Salomého se však mají budoucí problémy týkat zejména pohybového aparátu - kostí, kolen a kloubů - a není vyloučeno, že princezně znemožní vykonávat úlohu královny. „Uváděné výzvy se týkají toho, zda bude skutečně připravena převzít korunu. Mezi bratry totiž panuje značný spor o to, kdo bude při potřebných příležitostech zastupovat otce. V Kateině životě je už vše napsáno, proto je nezbytné, aby se starala o své duševní zdraví a také o své kosti. Struktura a odpovědnost zatěžují nejen mysl, ale odrážejí se i v jejích kostech. I když to nikdy nepotvrdí, opravdu má tento problém,“ cituje věštce slovenský deník Nový čas. 

„V roce 2025 lidé na celém světě netrpělivě očekávají, jak princezna z Walesu překoná výzvy a prokáže odolnost při přijímání odpovědnosti a příležitostí, které ji čekají,“ dodal ke své věštbě, čímž nepřímo naznačil, že v království může dojít i ke změně panovníka. 

Přelomový příběh vrcholí: Uzavírá ho smrt i láska

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Milla
12. 4. 2024 • 22:42

Hlavně že nevíš nic a ještě jsi hulvát,ty jelito.

M C
10. 4. 2024 • 08:52

Hlavne ze ty vis vsechno ty jitrnice.🤣🤣🤣🤣

Milla
1. 4. 2024 • 13:41

Tady předstíráte nějaké věštby pro budoucnost a přitom jste tak mimo že ani nevíte že o zastupování krále i o nástupnictví je naprosto pevně rozhodnuto.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.