Harry a Meghan mimo dění: Kate a William se báli zrady | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Harry a Meghan mimo dění: Kate a William se báli zrady

Harry o diagnóze Kate nebyl informován dopředu
Harry o diagnóze Kate nebyl informován dopředu (instagram.com, profimedia)

Dusno uvnitř britské královské rodiny pokračuje. Jak uvedl britský deník The Sun, princ Harry (39) s manželkou Meghan (42) neměli tušení o boji princezny Kate (42) s rakovinou. Stejně jako zbytek světa se zprávu dozvěděli až v pátek, když se Kate s diagnózou svěřila celému světu…

Když Kate v pátek večer v emotivním videu odhalila pravý důvod její lednové operace břicha a fakt, že zahajuje boj s rakovinou, pro vévodu a vévodkyni ze Sussexu to byla novinka úplně stejně, jako pro miliardy lidí po celé planetě. Podle britských médií jim Kate ani William nedali předem vědět, co se děje.

„Mezi oběma bratry je velká trhlina. Mnoho měsíců nebyli v kontaktu a důvodem je samozřejmě to, že Harry s Meghan působí rodině poslední čtyři roky nekonečné problémy a nedá se jim věřit,“ popisuje pro The Sun konzultant pro styk s veřejností a komentátor královské rodiny Richard Fitzwilliams (74).

Zejména William o usmíření s bratrem a jeho slavomanskou americkou chotí pranic nestojí. „Rozhovory s moderátorkou Oprah Winfreyovou, program Sussexů pro Netflix, Harry životopisná kniha a rozhovory kolem ní, to vše se podepsalo na tom, že William má dobrý důvod jim nevěřit,“ tvrdí Fitzwilliams a dodává, že Sussexové si z tahání špíny na rodinu prakticky udělali byznys, který jim přinášel nemalé peníze.

Princezna Catherine promluvila o své rakovině

Video se připravuje ...

Květnové usmíření Harry doufal, že bude mít prostor se s Williamem a Kate usmířit během bohoslužby v katedrále svatého Pavla letos v květnu při zahájení desátého ročníku Invictus Games, mezinárodní dobročinné sportovní akce pro zraněné vojáky a veterány. V tuto chvíli se ale zdá, že klid zbraní jen tak nenastane.



Přečtěte si
Milla
26. 3. 2024 • 18:40

Jste opravdová esence hlouposti.Kde žádná špína není tam pořád si ji penězchtivý bezcharakterní sobec dokáže vymyslet.Ostatně Harry a Meghan byli veřejně usvědčeni už z více než padesáti lží,vy upřímný a vřelý.Ten hajzl byl milovaný celou rodinou než ji pro prachy prodal.

mamasamsam
26. 3. 2024 • 14:27

Oprava: dávat potomkovi najevo

mamasamsam
26. 3. 2024 • 14:25

No já si hlavně myslím, že tam kde špína není nic se nevytáhne. Harry a Meghan jsou od začátku jako štvaná zvěř, nejspíš někomu vadilo, že jejich vztah je mnohem vřelejší, než ten vypočítavý ze strany Kate. A jestli rozhovor s ní byl špatně přeložený tak za to nemůžu. Ono dávat potomkovi na nebo, že je "podřadný" jedinec v paláci je odporné. Navíc "rakovina teď ukázala", krutou skutečnost, že to tak být vždy nemusí.😥

Jana Nováková
26. 3. 2024 • 13:20

Jen ať se Willi s bráchou neudobřuje.Ten se chce jen zviditelnit Napíše knihu jak se snažil a jak byl odmítnut.

Libuse Lysova
26. 3. 2024 • 12:02

Pochybuji, ze jim jde o nejake usmireni, kdyz uz par let spini rodinu?Umite si predstavit, jak by vyvadeli, kdyby o nich kralovska rodina rekla byt jen tisicinu toho, co rikali oni dva? Zda se, ze jim zatim zadny z jejich velkolepych projektu nevychazi a mnoho znamych od nich dava ruce pryc. Nakonec si Meghan zaregistrovala znacku, aby prodavala hrnce a domaci potreby ;-. D. A ted ucitili sanci, protoze vydelavat je tezsi nez dostavat penize. A ted, kdyz Charles nemuze kvului nemoci a William taky venuje cas nemocne Kate a detem, tak by se mohli uchazet o "vladnuti" oni dva, ne?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.