Krejčík po poprasku se Stropnickým: Člověk zaslouženě sklízí plody… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Krejčík po poprasku se Stropnickým: Člověk zaslouženě sklízí plody…

Pohřeb dabéra Pavla Vondry - Daniel Krejčík
Pohřeb dabéra Pavla Vondry - Daniel Krejčík (Blesk:David Kundrat/CZECH NEWS CENTER CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Měla to být pohádka na zámku se šťastným koncem. Místo toho si jeden z princů, herec Daniel Krejčík (29), sbalil kufry a z honosného sídla po šesti a půl letech vztahu odešel. Jak se mu po nečekaném rozchodu daří?

Býval by šel za Matějem Stropnickým (40) třeba až na kraj světa. Jeho myšlenku zachránit chátrající zámek podpořil a společně do něj investovali nemalé množství peněz, času i energie. Po necelých sedmi letech vztahu však přišla nečekaná rána, která bodla Dana přímo do srdce. Podle zdroje serveru Expres.cz načapal Dan Matěje při nevěře se ženou, a dokonce na tom samém místě, které se rozhodli společně zvelebit.

(2022) Daniel Krejčík a Matěj Stropnický: Adopce holčičky nevyšla, ale dítě dál chceme! 

Video se připravuje ...

„K nevěře došlo na zámku v Osečanech. Dan nachytal Matěje přímo při činu a ještě ten večer odjel do Prahy. Bylo to se společnou známou a stalo se to během jakéhosi večírku, který Matěj s Danem pořádali na zámku,“ prozradil zdroj výše zmíněnému webu.

I přes velkou zradu došlo přeci jen k alespoň jedné shodě mezi ním a Matějem –krach vztahu nechtějí nijak komentovat. A proto se na veřejnosti poprvé od oznámení rozchodu rozpovídal o své aktuální práci.

V současné době je totiž jednou z hlavních hvězd nového seriálu Vytoč mého agenta, platí za nejvytíženějšího dabéra a exceluje i na divadelních prknech. „Za poslední roky, kdy jsme byli na zámku, tak jsem fakt hodně pracoval. A teď člověk tak zaslouženě sklízí plody toho, co si napracoval dopředu,“ prozradil Krejčík v rozhovoru pro Super.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.